fbpx

Echipamentele ROMAUDIOVIDEO in magazinele MEGA IMAGE si RED MARKET

Proiectul este inca in desfasurare, in momentul de fata avand loc echiparea inclusiv a magazinelor Red Market, discount supermarket-ul lansat anul trecut de Mega Image.
Echipa de proiectare si instalare a RomAudioVideo a acoperit pana in momentul de fata 52 de magazine Mega Image si 9 magazine Red Market din Bucuresti (inclusiv Ilfov), Constanta, Ploiesti si Brasov.

Sistemele de sonorizare si adresare publica sunt distribuite pe doua zone si au urmatoarele functionalitati:

Interne (angajati):
1. Zona de Vanzari: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata; activare gong din zona caselor de marcat pentru diverse atentionari;
2. Zona de depozitare: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata;
3. Zona de birouri: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata.

Externe (interior magazin):
1. Rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata;
2. Mesaje de informare;
3. Spoturi audio.

Au fost utilizate urmatoarele echipamente PA : difuzoare de plafon de la CES Audio, difuzoare de perete si proiectoare de sunet bidirectionale de la TOA Electronics si CES Audio, microfoane de masa pentru lansare anunturi si amplificatoare audio de la Inter-M.

Despre Mega Image:
Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 61 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.
Cu o lunga prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai. Mega Image face parte din Delhaize Group.

Despre noi:
RomAudiovideo, a carui activitate a debutat in anul 1991, este lider pe segmentul de echipamente Public Address din Romania si unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente audio-video profesionale. De asemenea, a fost dezvoltata in ultimii ani o noua divizie axata pe proiectare, instalare si furnizare de echipamente pentru control si automatizare dedicate sistemelor de casa inteligenta. Societatea este certificata in Managementul Calitatii conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 si face parte din Organizatia ECOTIC, sub certificarea Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.