Echipamente moderne pentru cadrele medicale

Tot ce ai nevoie pentru echipamentul personalului medical din cabinet sau din spital gasesti acum in magazinul on-line Medifashion. Echipamentul medical trebuie sa fie impecabil, potrivit ca marime si adaptat cabinetului sau sectiei medicale in care va fi folosit. Spre exemplu, daca ai nevoie de un halat medical colorat pentru a te simti bine la serviciu, a induce o stare de bine pacientului sau a inveseli micii pacienti, aici este locul din care il poti achizitiona.

Daca iti doresti o tinuta clasica, alba, masculina sau feminina, poti achizitiona cu incredere imbracaminte speciala pentru laborator, spital sau cabinet la cele mai bune preturi accesand site-ul lor http://www.medifashion.ro.

Pentru confortul tau, este inteligent sa investesti in saboti medicali de calitate foarte buna, marca Point, pe care ii gasesti la Medifashion. Talpa curbata reduce stresul asupra coloanei vertebrale si a genunchilor, sunt realizati dintr-un material usor si confortabil, cu talpi antiderapante, turnate care pastreaza picioarele uscate toata ziua. Aici gasesti toate marimile disponibile si poti opta pentru variante clasice (alb, negru) sau colorati.

Poti opta deasemenea pentru saboti medicali Alexis intr-o mare varietate de culori, unele modele dispunand de o tehnologie revolutionara care foloseste nanoioni de argint pentru a tine la distanta cele mai comune tipuri de bacterii aflate in unitatile medicale.

De aici poti achizitiona si uniforme medicale antimicrobiene care folosesc nanotehnologia cu ioni de argint si rezista pana la 300 de spalari.
Chiar daca esti la serviciu, poti adauga tinutei tale o nota personala si vesela alegand dintr-o multitudine de optiuni pentru imbracaminte si incaltaminte special create pentru cadrele medicale si pentru personalul auxiliar din unitatile medicale.

Poti opta pentru bonete chirurgicale uni sau bonete chirurgicale vesele si colorate. Profita de oferta variata, de imbracamintea si incaltamintea de calitate, de la firme renumite in domeniul medical si de ofertele Medifasion!