Echipamente HORECA de la Dactrust

Romanii dau, in medie, 8 euro pe o masa la restaurant si lasa un bacsis de mai bine de 10% din nota de plata, mai mult decat in multe tari europene.

Care este legatura dintre bacsis si echipamente horeca

Bacsisul ii opreste pe multi dintre chelnerii sau barmanii romani sa plece in strainatate, in conditiile in care acesta reprezinta mai mult de jumatate din veniturile lunare, informeaza Adevarul, in editia online de luni. Totodata, bucurestenii lasa bacsisuri mai mari decat provincialii.

“Romanii au facut o obisnuinta din a merge la restaurant, nu o fac doar la ocazii speciale. In general sunt fideli restaurantului in care s-au simtit bine o data si adesea merg pe recomandarile prietenilor”, a observat Catalin Mahu, proprietarul La Mama.

Industria HORECA (hoteluri, restaurante, catering) nu are personal calificat, in lipsa scolilor destinate acestei meserii, iar proprietarii restaurantelor sunt nevoiti sa investeasca in pregatirea acestuia. Totodata propietarii restaurantelor sunt nevoiti sa cumpere cele mai bune echipamente horeca de la DACTRUST, deoarece asa isi vor aduce restaurantul in topul celor mai bune restaurant din tara.
Cu toate acestea restaurantele incep sa devina o afacere tot mai profitabila. Daca anul trecut doar 55% din unitati mergeau pe profit, anul acesta peste 60% din restaurant au facut profit cumparand online echipamente horeca de pe site-ul celor de la DACTRUST, pentru ca, evident aici gasim cele mai bune echipamente horeca de pe piata.
Daca vrei ca restaurantul tau sa aiba success, recomandam Dactrust – magazinul perfect pentru echipamente horeca.