Echipamente de monitorizare discretă pentru profesioniști

La SmtSolSmartech Security Solutions, în acest magazin foarte special, profesioniștii interesați pot avea surpriza ca să găsească echipamente de securizare discretă de înaltă calitate. Spre comercializare sau, dacă ne referim la anumite categorii de produse, chiar spre închiriere.

Ce trebuie știut de către publicul larg legat de închirierea de aparatură audio-video profesională

Închirierea unor echipamente de monitorizare profesionistă nu se compară cu închirierea unor dispozitive obișnuite din gama audio sau foto-video normale. Există un mare risc pentru utilizatorii amatori care vor să folosească asemenea dispozitive.

Motivul îl aflăm chiar de pe  site-ul smtsol.ro: aparatura spion are o anumită memorie sau un cod IMEI unic care înregistrează pentru ce s-a folosit în trecut. Clientul poate ajunge să fie anchetat degeaba pentru modul în care un client anterior a folosit echipamentul pe care l-a închiriat. Nu merită să te expui la un risc atât de mare, ce se poate lăsa cu procese penale dificile, unde va trebui ca să îți dovedești nevinovăția și să explici de ce ți-a trebuit o asemenea aparatură, tocmai de aceea este mai bine ca să îți achiziționezi propria tehnică de spionaj. Asta dacă nu apelezi direct la o firmă de investigatori particulari care îți pot oferi servicii de specialitate cu riscuri zero pentru tine din punct de vedere legal (soluția recomandabilă întotdeauna).

Se pot închiria echipamente din acest domeniu fără risc doar dacă vorbim de anumite categorii: mai ales de acele detectoare de microfoane de care se tot vorbește în ultima vreme. În rest, e mai stai departe de pericole inutile și să te expui nejustificat.

Alege întotdeauna să cumperi, nu să închiriezi, produse performante, sigure și fiabile, echipamente originale care într-adevăr reprezintă soluții eficiente pentru problema ta. Smtsol.ro (Smartech Security Solutions) îți oferă doar echipamente de calitate, testate în prealabil cu minuțiozitate de către specialiști care pun pe primul loc nevoile clienților de a afla informații în condiții de deplină siguranță.

Stai departe de orice produse contrafăcute, pentru că ele se vor defecta rapid sau nu îți vor putea oferi dovezile așteptate din cauză că funcționarea lor este mai mult decât defectuoasă.

Prețurile diferă atât de mult la produse spion de același fel, deși pe multe site-uri online sunt prezentate aparate relativ similare, cu aceleași caracteristici tehnice, pentru că în timp ce unele sunt originale, altele sunt simple copii nereușite ale acelora din prima categorie amintită.

Cei mai mulți comercianți, pentru un profit rapid, aleg să cumpere cantități mari de produse spy de calitate inferioară: au carcase identice, aceeași prezentare tehnică, dar componente cu performanțe total diferite.

Pe smtsol.ro se găsesc produse performante destinate prioritar companiilor profesioniștilor care utilizează aceste aparate în munca lor, nu ca simplu divertisment  (spre exemplu ele sunt ideale pentru detectivi particulari, organizații guvernamentale etc.). Acest segment VIP de consumatori are nevoie de produse cu adevărat calitative.

În magazinul celor de la Smartech Security Solutions clienții pot să beneficieze inclusiv de BuyBack, oportunitate foarte apreciată de către clienți.

Ce reprezintă opțiunea BuyBack?

Persoanele care au cumpărat gadgeturi ieftine, de proastă calitate, care de foarte multe ori s-au defectat chiar și după numai câteva ore de funcționare, pot să fie aduse la sediul Smartech Security Solutions și acolo clienții vor beneficia automat de o reducere de preț substanțială dacă vor alege să cumpere în loc un produs original. Vechile dispozitive contrafăcute vor fi reținute și distruse de către angajații firmei fără ezitare.

Deoarece există multe copii de aparatură de spionaj pe piața de profil, chiar și cele achiziționate de la producătorii de marcă sunt atent verificate, pentru a nu exista surprize neplăcute la SmtSol. Acesta este și motivul pentru care produsele vândute inclusiv online, dar și în showroom-ul firmei, au prețuri mai ridicate decât cele existente în alte magazine concurente, dar care nu oferă garanții reale pentru mărfurile vândute.

Servicii pentru persoane juridice de supraveghere discretă a unor obiective

În afară de vânzarea și închirierea de dispozitive profesionale de spionaj, Smartech Security Solutions mai oferă și servicii pentru persoane juridice. Este vorba de supravegherea angajaților, dar și monitorizarea partenerilor de afaceri.

Rapoartele asupra activității lor sunt bazate pe probatorii concludente foto-video, după specificitatea fiecărui caz în parte. Indiferent de locație sau gradul de dificultate al misiunii, puteți să beneficiați de servicii de supraveghere profesioniste de vârf.

Pentru detalii despre produse comercializate sau închiriate de Smartech Security Solutions ori pentru contractarea de servicii specifice de monitorizare a anumitor obiective intrați pe site-ul companiei.