fbpx

Echipamente 3D prezentate de Z SPOT MEDIA la conferinta international CoSME’12 Brasov

Congresul gazduit de Universitatea Transilvania din Brasov a avut ca scop expunerea de lucrari bazate pe noi tendinte in domeniile: Rapid Prototyping, Reverse Engineering, CAD/CAE/CAPP/CAM/CIM, Concurrent Engineering, Virtual Engineering,Flexible Manufacturing Systems, Quality Engineering and Reliability, Solutions for Tools and Devices in Manufacturing Engineering, Aerospace Technologies si multe altele.

Z Spot Media a participat la congresul international CoSME’12 unde a prezentat echipamente de scanare 3D, scanerul 3D Steinbichler COMET L3D, Artec MH si ecipamente de printare 3D, BfB 3D Touch, software SCAN TO CAD- Rapidform XOS/XOV/XOR, software CAD/CAM – ZW 3D bucurandu-se de succes atat in randul studentilor cat si in randul persoanelor implicate direct in activitatile universitare atat din Romania cat si din afara.

In ultimii ani, acest domeniu a cunoscut o dezvoltare larga in toata lumea, fiind din ce in ce mai cunoscute si in piata din Romania datorata necesitatii implementarii unor sisteme moderne pentru facilitarea procesului de fabricare si nu in ultimul rand pentru cresterea calitatii produselor de consum.

Scanerele 3D Steinbichler sunt destinate producatorilor industriali fiind ideale pentru digitizare 3D, analiza 3D, masurare, inspectie, testare materiale si produse in industria de automobile, aeronautica prototiparea si dezvoltarea de angrenaje si utilaje industriale precum si parti componente ale acestora. Scanerele 3D Steinbichler sunt compacte si stabile fiind ideale pentru aplicatii solicitante, cum ar fi aplicatiile de asigurare a calităţii.

Scanerele 3D Artec sunt echipamente profesionale de scanare 3D color caracterizate prin rapididate si portabilitate ideale pentru digitizarea 3D in aplicatii arhitecturale, medicale, industrie, design.

Printerul BFB 3D Touch este prima imprimanta 3D CONCEPT DESIGN (cu pret mic de achizitie si utilizare), reprezentand alegerea perfecta pentru aplicatii educationale – design, proiectare, medicina, arhitectura, inginerie; aplicatii tip office sau hobby.

Rapidform XOR este un software profesional SCAN TO CAD destinat aplicatiilor industriale de inginerie inversa ideal pentru obtinerea modelelor CAD din datele Point Cloud obtinute cu scanerele 3D.

ZW 3D este un software accesibil All-In-One dedicat pentru aplicatii industriale CAD/CAM/Masinare de la 2 la 5 axe.