Echilibrul dintre senzualitate si vulgaritate

3 august 2017
Autor:
WEBDESK

Feminitatea este un lucru unic pe care fiecare femeie il exprima in felul sau, fie prin atitudine sau gesturi, fie prin tinutele pe care le poarta zi de zi. Majoritatea oamenilor privesc vulgaritatea ca fiind atunci cand folosim cuvinte negative, desi uneori acestea sunt folosite cu un anumit scop, iar in moementele intime, asa cum se intampla in videochat, sunt placute pentru barbati, mai ales daca vin din partea unei femei.

Comportamentul este vital in momentul in care dorim sa obtinem un echilibru intre senzualitate si vulgaritatea, deoarece finetea si blandetea unei femei sunt lucruri greu de obtinut. Fiecare femeie are un stil anume, ticuri verbale care o definesc, iar acestea trebuie sa fie cat mai controlate, cu scopul de a arata feminitatea.

Tinutele vestimentare, modul in care alegem sa ne imbracam zi de zi, in anumite momente sau la diverse ocazii trebuie sa fie alese cu bun gust, fara a exagera cu anumite lucruri pentru a avea un aspect cat mai placut si apreciat de cei din jur. In domenii precum videochatul, un model online este sfatuit despre cum poate avea succes prin intermediul tinutelor pe care le poarta, cum le poate asorta, astfel incat imaginea sa nu fie afectata. Machiajul, coafura precum si detaliile pe care le consideram fara importanta uneori, pot avea un rol important in imaginea proprei.

Senzualitatea unei femei consta in mare parte in personalitate. Cu siguranta nu suntem la fel, mai ales cand vine vorba de gusturi, atitudine sau comportament, de aceea trebuie sa avem cele mai bune solutii prin care feminitatea fiecarei sa fie aspectul cel mai important atunci cand ne definim ca persoane.Tuturor barbatilor le plac femeile indraznte, cu personaliate, care stiu cum sa atraga prin folosirea punctelor forte pe care le au. Imaginea este primul lucru sesizat de cei din jur, asa ca daca alegem tinute indrazneste, usor provocatoare, este esential sa nu depasim limita astfel incat sa nu tindem spre o infatisare vulgara.

Lipsa de experienta se poate simti uneori in articolele vestimentare pe care le achizitionam sau le purtam, de aceea parerile celor din jur pot fi importante in anumite momente, mai ales daca trebuie sa participam la un eveniment important si nu numai, este de ajutor consultarea unor specialisti, astfel incat rezultatul sa fie unul de invidiat. Poate in anumite momente fiecare dintre noi a avut o perioada in care alegerile nu au fost cele mai bune, insa important este modul in care constientizat acest lucru si cum putem repara lucrurile, astfel incat succesul sa fie garantat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram