Cauti un partener dedicat livrarii rapide de colete pe ruta Romania Anglia?

transport_colete_internationale_ruta_Romania_Anglia

Daca planuiesti sa trimiti un cadou unei persoane dragi, din Romania sau Anglia si esti interesat de transport colete internationale ieftine pe aceasta ruta, nu mai este cazul sa cauti. Eastlines vine in intampinarea necesitatilor tale. Compania de transport colete pe ruta de curse Romania Anglia te ajuta sa trimiti celor dragi pachete oricand ai nevoie.

Scurt istoric al companiei Eastlines – Experienta dedicata performantei de livrare colete pe ruta Romania Anglia

Eastlines a aparut in aul 2007 si pana in prezent au creat un serviciu de coletarie profesionist si orientat catre nevoile clientilor. Intreg procesul pe care il pune la dispozitie clientilor este extrem de eficient si nu necesita o implicare prea mare din partea acestora.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda, iar un curier iti va prelua pachetul de la usa de oriunde te-ai afla in Marea Britanie sau Romania. Apoi, coletul tau va ajunge in siguranta si la timp la orice destinatie din Romania si Marea Britanie.

Compania ofera servicii de curierat si proceseaza comenzi diverse, de la plicuri cu documente importante la marfuri paletizate. Daca esti interesat sa livrezi ceva prin intermediul acestora, acceseaza http://eastlines.ro/ si bucura-te de siguranta in transporturi pe care profesionistii Eastlines sunt determinati sa ti-o ofere la orice solicitare de livrare.

Solicita o comanda la orice ora din zi sau noapte

Pana in prezent compania a reusit sa stranga mai bine de 60.000 de clienti fericiti de serviciile de incredere oferite de aceasta. Spre deosebire de comenzile la telefon, la Eastlines poti efectua comenzi online pe pagina web a acestora, in orice zi a saptamanii si la orice ora.

Procesul de preluare a datelor este mult mai usor pentru ca aceste comenzi sunt inscrise automat in randul celor deja aflate in derulare sau cele preluate telefonic de catre operatori. Iar, daca iti creezi un cont, iti va fi mult mai usor pentru comenzile viitoare intrucat datele referitoare la adresele de ridicare, livrare si profilul de facturare.

O comanda online pe pagina web a companiei iti asigura posibilitatea de a primi o cotatie de pret corecta si transparenta, fara alte adaosuri financiare. Accesand aplicatia online direct din site-ul Eastlines.ro accesezi serviciile disponibile pentru marimea, greutatea produsului si in functie de zonele de expediere si de destinatie. Ceea ce este util pentru ca stii intotdeauna la ce suma de bani sa te astepti sa platesti. In plus, plata se poate face online, prin POS sau direct la curier, iar chitanta este eliberata si printata pe loc.

Eastlines iti ofera posibilitatea de a urmari statusul expeditiei in curs de livrare

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de referinta AWB al coletului pe care trebuie sa il trimiti sau sa il primesti, iar apoi ti se vor afisa detalii despre statusul coletului tau. Informatiile se refera la localizarea coletului si cand este preconizat ca o sa fie livrat.

Eastlines ofera servicii de calitate si profesioniste persoanelor care doresc sa expedieze colete celor dragi pe ruta de curse Romania Anglia. Beneficiaza chiar acum de experienta specialistilor Eastlines care excede 11 ani de activitate si care proceseaza zilnic, sute de expeditii. Daca esti in cautare de o companie de coletarie profesionista, care sa-ti livreze coletele rapid si la timp, pe ruta Romania Anglia, apeleaza cu incredere la Eastlines.