fbpx

E Stabil – startup ul care te ajuta sa descoperi Romania cazându te în apartamente de lux în regim hotelier

“Ideea mi-a venit în timpul unui weekend cu familia pe litoralul românesc, observând condiţiile hoteliere de aici care lasă de dorit”, adaugă Mihai Liloiu. “Mi-am dat seama că nu este suficient să avem o ţară frumoasă, dacă nu avem condiţiile turistice în care să ne facă placere să o descoperim”. Liloiu s-a gândit că în aceeaşi ţară, gusturile în materie de design interior nu lasă de dorit şi românii investesc atunci când îşi decorează propriul apartament. “Mi-am dat seama că aici este şi soluţia: aceea de a călători cazându-ne în apartamente de calitate superioară, pregătite pentru cazare în regim hotelier. Si asa a luat naştere platforma E-Stabil, platforma prin care proprietarii îşi pot închiria apartamentele la un preţ mai bun decât acela al chiriei lunare in regim hotelier, iar turiştii pot găsi acele condiţii superioare de cazare la un preţ avantajos”.
144 de apartamente şi vile premium sunt gata de a fi inchiriate în regim hotelier pe E-Stabil
În numai câteva săptămâni de la lansare, E-Stabil a selectat 144 de apartamente şi vile premium din tară, gata spre a fi închiriate in regim hotelier. Echipa E-Stabil verifica fiecare proprietate pe care o oferă spre închiriere şi chiar ajută proprietarii cu serviciile unui fotograf profesionist pentru ca acestia să ofere o imagine reală si bine pusă in valoare a apartamentului sau vilei pe care o dau spre închiriere.
Turiştii în căutare de conditii superioare de cazare, pot găsi deja pe E-Stabil case de vacantă, conace restaurate, vile de lux, apartamente de 2 sau 3 camere, studiouri si garsoniere. Cele mai multe oferte sunt pentru orasele Bucuresti, Galati, Brasov, Sibiu, Cluj si Timisoara. “Am fost surprins de numărul mare de oferte si cereri pentru Judetul Galati, motiv pentru care am decis sa fac o vizita în oras. Am inteles ca numarul mare de apartamente in regim hotelier vine din numarul mic de hoteluri existente, conditiile de slaba calitate oferite de acestea si pretul nejustificat in raport cu calitatea oferita”, a adăugat Mihai Liloiu.
2 penthouse-uri cu Jacuzzi, un conac cu masa de billiard şi o vilă de lux cu piscina interioară – doar cateva dintre ofertele E-Stabil
E-Stabil filtrează ofertele şi proprietarii, acestia din urmă fiind sfătuiţi de E-Stabil să adere la un set de bune practici de ospitalitate. Apartamentele şi vilele disponibile pe E-Stabil sunt atent selectate astfel încât să ofere destinaţii inedite pentru vacantă, o reală alternativa clasicelor hoteluri româneşti. Printre celelalte avantaje observate de turiştii care au închiriat deja in regim hotelier pe E-Stabil s-au remarcat cadrul mai intim decat la hotel şi libertatea de miscare, precum şi spaţiul considerabil mai mare oferit de respectivele proprietăţi.