Dust Busters – Cea Mai Buna Firma de Curatenie

 

 

Daca locuiesti si muncesti in Bucuresti probabil nu iti ramane foarte mult timp sa te ocupi de treburile casnice sau de curatenia biroului tau. O persoana care locuieste in Bucuresti pierde o buna parte din timpul sau pe drumul dintre casa si birou, blocat in injuraturile traficului infernal sau in furnicarul de corporatisti de la metrou. Firma noastra de curatenie, Dust Busters, a aparut cumva din nevoia oamenilor ce locuiesc in aglomerata capitala a Romaniei si si-a propus sa va redea viata si timpul liber inapoi. Suntem de parere ca cea mai importanta resursa este timpul si ne-am gandit ca un pic de timp liber  nu ti-ar strica.  Noi cei de la Dust Busters, nu credem ca vindem neaparat  servicii de curatenie ci si timp liber pentru tine si cei dragi.

 

 

Dust Busters ofera un serviciu de curatenie unic in lume

 

 

Este foarte greu sa fii diferit astazi si sa oferi un serviciu de curatenie altfel pe o piata deja suprasaturata de ele si pe carari batatorite demult de altii. Noi am reusit aceasta performanta , prin integrarea tehnologiei de monitorizare video in toate serviciile noastre de curatenie, astfel incat orice client Dust Busters poate monitoriza de pe telefon, laptop sau tableta toata operatiunea de curatenie desfasurata in locuinta, biroul sau spatiul sau comercial. Monitorizarea video este realizata cu niste echipamente video de ultima generatie montate pe piept, similare cu cele purtate de politia din SUA sau Marea Britanie. Noi numim acest lucru curatenie in timp real si punem accent pe transparenta in realizarea tuturor serviciilor noastre de curatenie. Mai  mult decat atat, orice client Dust Busters, daca observa ca vreun obiect a fost deteriorat in urma curateniei, poate cere in termen de pana la 7 zile calendaristice, inregistrarea video cu lucrarea de curatenie desfasurata la domiciliul sau biroul sau. Impreuna vom viziona imaginile si daca se adevereste ca angajatii nostri au facut erori in urma carora un obiect sau mai multe au fost deteriorate, puteti fi recompensati financiar cu pana la 10 000 de euro in baza politei de asigurare pe care o detinem. Intelegem ca eroarea umana exista, ca nu poate fi inlaturata in totalitate si suntem pregatiti sa rezolvam impreuna cu dumneavoastra orice inconvenient, garantand pentru siguranta bunurilor dumneavoastra.

 

 

Dust Busters ofera servicii premium de curatenie

 

 

Fie ca veti opta pentru  curatenie la domiciliu, curatenie la birouri sau curatenia spatiilor comerciale puteti fi siguri  ca serviciile noastre de curatenie sunt de cea mai inalta calitate. Pentru a realiza cea mai buna curatenie profesionala existenta pe piata din Bucuresti, ne-am aliat cu cel mai mare producator  de echipamente si solutii profesionale de curatenie, Karcher, o companie germana cu o istorie de peste 80 de ani in curatenia profesionala. La Dust Busters, folosim numai solutii  si echipamente de curatenie profesionala Karcher, pentru ca pentru noi si clientii nostrii calitatea serviciilor conteaza. Mai mult decat atat, angajatii nostri nu au cazier judiciar si trec printr-un stagiu de pregatire de o luna de zile inainte sa intre in locuinta vreunui client si sa ofere vreun serviciu de curatenie sub emblema Dust Busters. Ne mandrim cu calitatea serviciilor noastre de curatenie si suntem singura firma de curatenie care incearca obsesiv sa depaseasca chiar si cele mai inalte exigente.