fbpx

Dumistreli – constructii metalice de viitor

Cu 13 ani de experienta pe piata de profil, firma D umistreli va pune la dispozitie cele mai eficiente si convenabile solutii tehnice in domeniul constructiilor metalice, realizate cu tehnologii de ultima generatie.

Structurile metalice realizate de Dumistreli sunt in forme si marimi diferite, acestea fiind preferate de marea majoritate a partenerilor de afaceri datorita modalitatii destul de facile de asamblare. In plus, ele au costuri reduse, un timp de executie mic, sunt rezistente la vibrati si cutremure si prezinta o mare adaptabilitate din punct de vedere estetic.

Personalul firmei Dumistreli este calificat, responsabil si atent la detalii, el fiind non-stop la dispozitia clientilor, carora le ofera servicii de calitate superioara, utilaje si echipamente de ultima generatie.

Dumistreli iti ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, serviciile de consultanta si informatiile de specialitate cu care sunt gata sa te ajute specialistii firmei fiind in masura sa-ti creasca considerabil sansele de a obtine finantarea prin fondurile europene de care ai nevoie.

Un loc important in activitatea companiei il reprezinta lucrarile de montaj si intretinere al constructiilor metalice, echipele Dumistreli fiind pregatite sa-ti acorde tot sprijinul de care ai nevoie pentru :
• Structuri metalice pentru cladiri industriale
• Structuri metalice pentru uz industrial: suporti, platforme, balustrazi, scari
• Structuri metalice pentru rigidizari structuri existente
• Mutari structuri metalice existente pe amplasamente noi
• Intretinere structuri existente
• Rigidizari structuri existente
Toate proiectele de montaj sunt realizate doar de personal calificat in domeniu, cu utilaje si scule specifice fiecarei operatii in parte, lucrarile efectuate beneficiind de garantia aferenta. La cererea partenerilor de afaceri, compania monteaza atat linii de productie, cat si echipamente industriale.
Halele metalice industriale confectionate de Dumistreli, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, respectand intocmai specificatiile si normele tehnice impuse de clienti.

Cu costuri reduse, halele industriale metalice au mai multe tipuri de inchideri si invelitori, in functie de destinatie, dar si de preferintele beneficiarilor.

Oferta companiei Dumistreli este variata, ea incluzand hale metalice industriale in diferite variante constructive :
• Din tabla cutata – varianta de inchidere aleasa pentru cladirile cu destinatia de depozite, parcari sau alte activitati ce nu implica o izolatie termica. Tabla cutata poate fi pentru acoperis sau pentru perete
• Din tabla-vata-tabla –varianta aleasa pentru cladirile ce necesita un grad de izolare ridicat, cu avantajul ca structura secundara nu este vizibila, fiind ascunsa in spatiul rezultat
• Din tabla-vata-caseta structurala la interior – varianta utilizata doar pentru inchiderea peretilor, avantajul fiind eliminarea utilizarii riglelor de perete
• Din tabla-vata bazaltica-membrana PVC termosudabila – folosita doar pentru zona de acoperis, recomandata cladirilor cu o panta foarte mica. Printre avantaje se numara: executie rapida, eliminarea zonelor de infiltratii, interventie rapida si garantia indelungata
Panourile termoizolante purtand amprenta Dumistreli reprezinta solutia clasica de inchidere pentru o cladire pe structura metalica, acestea putand fi si ele de mai multe feluri, in functie de izolatie (cu vata bazaltica, cu spuma sau cu polistiren) sau de utilizare – pentru acoperis sau pentru perete

Spatiile industriale pe structura metalica, confectionate de companie au diverse destinatii, cum ar fi productie, depozitare, service auto, prezentare, agro-zootehnice sau logistica.

Tipul constructiv al unui spatiu industrial este dat atat de structura metalica principala, cat si de modul de inchidere al acesteia, structura secundara fiind de regula comuna tuturor tipurilor de cladiri pe structura metalica.
In general, structura metalica de rezistenta a unei cladiri este compusa din stalpi, grinzi si contravantuiri sau portale, pentru situatiile in care contravantuirea de la perete acopera o cale de acces.

Firma Dumistreli proiecteaza stalpii in mai multe variante constructive, in functie de latimea constructiei de inaltimea si de distanta dintre acestia. Pentru confectionarea stalpilor se folosesc profile laminate, table sudate sau profile usoare zincate, protectia anticoroziva fiind facuta prin grunduire si vopsire ori prin zincare, in situatia in care mediul de lucru este unul nociv metalului.

Ca si stalpii, si grinzile pot fi proiectate in mai multe variante, respectiv zabrelite, grinzi din europrofile sau grinzi din table sudate.
Contravantuirile sunt realizate de specialistii Dumistreli din profile laminate L- cornier sau O – otel rotund filetat pentru intinderea ulterioara cu intinzatoare, acestea montandu-se in plan vertical pentru pereti si in plan orizontal pentru acoperis.

Din structura secundara a cladirii amintim pana de acoperis, ce este folosita drept suport de fixare pentru invelitoarea acestuia, ea realizandu-se din profile usoare zincate, cu sectiunea Z sau C si dimensiuni in functie atat de caracteristicile cladirii cat si de tipul invelitorii.

Constructiile metalice realizate de compania Dumistreli sunt rezistente, sigure, fiabile, au o durata mare de viata si costuri reduse.
Alegand din oferta firmei sucevene aveti garantia unor produse de calitate, ce satisfac toate normele europene in domeniu.

Dumistreli – constructii metalice de viitor!

Contact
Compania: Dumistreli
Ţara: Romania
Judeţ: Suceava
Localitate: Suceava
Adresa: Str.Mircea Damaschin Nr.1B
Telefon: 0758 119424 | 0743 149388
Fax: 0330 818853
Website: www.dumistreli.com