fbpx

Dulceata pentru patiserie

Ai o afacere in domeniul alimentatiei publice si vrei sa inchei un contract cu un producator de gemuri? Duro iti sta la dispozitie cu cele mai bune gemuri, dulceturi, marmelada si miere energizant pentru patiserii, cofetarii sau restaurante. Contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Ne poti gasi in toate lanturile de supermarket-uri si la distribuitori agreati din fiecare judet.

Tu stii care este povestea din spatele companiei Duro? In anul 1991, societatea DURO avea sa-si dechida portile catre un nou inceput in producerea si comercializarea conservelor din fructe si legume. O familie inspirata de traditiile autohtone,  dornica sa ofere clientilor sai produse autentice de cea mai buna calitate la preturi imbatabile. Inca de la inceput ne-am dorit sa excelam in acest domeniu. Pe parcursul anilor am investit timp, suflet si capital atat pentru dezvoltarea unor retete fara cusur cat si a liniilor tehnologice. Astazi putem afirma cu bucurie in suflet ca produsele noastre sunt fabricate dupa metode si retete proprii, in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora.

Te invitam si pe tine sa gusti din gemurile pentru patiserie si sa te convingi singur de bunatatea, calitatea si gustul exceptional, cu care noi ne mandrim. Ne gasesti si sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii,etc;