fbpx

Dulceata de zmeura de la Duro

Zmeura proaspat culeasa de la producatorii locali si de pe plaiurile noastre mioritice, ingrediente de cea mai buna calitate si o familie care a pastrat retetele traditionale, autentice si le-a prelucrat intr-o fabrica, la inceput mica, apoi s-a extins si a devenit o fabrica moderna, automatizata ce atinge o capacitate de pana la 6 tone/ora. Produsele Duro sunt autentice, de cea mai buna calitate la preturi imbatabile, din fructe savuroase, parfumate si proaspete. Suntem printre producatorii de gemuri, dulceata si marmelada, cei mai apreciati din Romania.

Acordam o atentie deosebita mediului, respectand ritmurile naturii. De aceea, avem implementata o strategie de productie sustenabila care ne permite sa pastram echilibrul si armonia cu tot ceea ce ne inconjoara. Gemul de zmeura este preferatul celor care iubesc gustul acrisor si care isi doresc mai multa savoare si mai putin dulce. La Duro gasesti unul dintre cele mai gustoase si savuroase gemuri, dulceturi si marmelada. Intra pe site si vezi unde ne poti gasi.

Cauti un producator de gemuri pentru produse de patiserie? Duro distribuie si la utilizatorii industriali pentru a folosi gemuri si dulceturile in procesul de fabricatie.