fbpx

Dube frigorifice de inchiriat

Dube Frigorifice de inchiriat Romania
Suntem o companie relativ tanara pe piata de inchirieri de dube frigorifice, infiintata in anul 2017, care se ocupa cu inchirierea de autoutilitare frigorifice moderne pentru diverse evenimente, pentru transportul de alimente sau medicamente cu temperatura controlata.
Flota noastra de dube frigorifice este dotata dupa ultimele standarde in domeniu si are toate autorizatiile de functionare la zi, de la toate institutiile specializate din tara astfel incat siguranta marfii dvs cat si a soferului care conduce izoterma sa fie asigurate 100%.
Masinile frigorifice din flota noastra sunt dintre cele mai noi din punct de vedere tehnologic, au dotari moderne pentru un drum mai usor si confortabil pentru soferul care se va ocupa de transportul marfii afacerii dvs. Agregatele frigorifice de pe fiecare autoutilitara in parte sunt atent intretinute si verificate astfel incat alimentele sau medicamentele pe care le transportati sa ajunga la destinatie la temperatura optima care a fost indicata de producatorul acestora.

Avantajele colaborare cu firma noastra de inchirieri autoutilitare frigorifice sunt urmatoarele:

  • preturi avantajoase in functie de durata contractului de inchiriere
  • flota de autoutilitare de generatie noua EURO 6 pentru o planeta mai curata
  • autorizatii sanitare DSV la zi conform legii transportului frigorific
  • asigurari RCA si FULL CASCO UE incluse in pretul convenit, in functie de durata contractului
  • agregate frigorifice cu temperatura controlata, CARRIER, THERMO KING, KONVENCTA cu REFRIGERARE,CONGELARE sau REFRIGERARE+CONGELARE
  • autoutilitare de diferite capacitati de incarcare
  • mentenenta autoutilitare inclusa in pretul ofertat

Fata de concurenta, ne putem lauda cu preturi imbatabile si oferte personalizate in functie de perioada pentru care optati sa inchiriati cat si de numarul de dube frigorifice inchiriate. Asadar, nu ezitati sa ne apelati in orice moment in care aveti nevoie pentru inchirierea unei izoterme, fie ca vorbim despre evenimente private de catering, evenimente mondene, transporturi de alimente pe tot teritoriul UE, transportul de medicamente etc, toate aceste transporturi fiind controlate frigorific atat pe partea de refrigerare cat si pe partea de congelare.

Toate autoutilitare frigorifice din flota noastra au reviziile tehnice efectuate conform planului de service, asigurari incluse si se predau/primesc curate, cu rezervorul de combustibil plin, fiind una dintre putinele conditii impuse de compania noastra.