fbpx

Dubai Luxury pentru turistii romani: plimbari cu elicopterul si cina la Burj Al Arab

Cu 147 de recorduri inregistrate in Cartea Recordurilor, excentricitati arhitecturale si gastronomice, singura insula artificiala din lume, Palm Jumeirah, cele mai mari si luxoase hoteluri, mall-uri si parcuri de distractie, Dubaiul si Emiratele Arabe Unite pot bifa cele mai extravagante dorinte ale turistilor din lumea intreaga. De cativa ani, romanii aleg sa se bucure de serviciile de lux unice in lume, prin programe special gandite pentru ei.

Pachetele Dubai Luxury incep de la 1500 euro de persoana si includ 7 nopti, zbor direct, cazare la hotel de 5 stele, mic dejun, transfer si asistenta turistica. Daca aleg sa stea la hoteluri celebre, precum Burj al Arab sau Atlantis the Palm, care le ofera clientilor servicii de lux cu totul aparte, costurile medii depasesc 2500-3000 euro per sejur.

Cele mai scumpe pachete sunt cele de Revelion, cand cererea este foarte mare, iar Dubaiul devine un loc al petrecerilor exclusiviste. In 2014, aici a fost lansat cel mai mare foc de artificii din lume, un spectacol impresionant in care s-au investit peste 6 milioane de dolari. La hotelul de 7 stele Burj al Arab, o astfel de vacanta poate ajunge si la 15.000 euro de persoana.

Turistii romani care au optat pana acum pentru pachete de lux au varste cuprinse intre 30 si 45 ani, au venituri peste medie, calatoresc in cuplu, de obicei, si isi rezerva mai multe vacante pe an. Prefera hotelurile de lant, unele situate pe plaja, care in Emirate depasesc standardele internationale de lux – Hilton, Radisson, Movenpick, Rixos, Golden Tulip -, camere de tip junior suite sau apartamente, si servesc la hotel doar micul dejun, pentru a se bucura de tot ce poate oferi Dubaiul in materie de gastronomie. Cel mai adesea, isi doresc excursii la Abu Dhabi si o zi in parcul de distractii Ferrari World, cina sau pranz la Burj Al Arab sau tururi private de zbor cu elicopterul deasupra Emiratelor.

In Romania, cererea pentru zona Dubai & Emiratele Arabe Unite a inceput sa creasca din 2013 si a fost in continua crestere pana in prezent, in anul 2014 inregistrandu-se un boom de turisti. Numarul celor care au plecat prin Christian Tour a crescut in 2014 cu circa 200% fata de anul anterior.

Prin brandul Pegas Holidays, Christian Tour, cel mai mare tour operator de chartere din Romania, a lansat anul acesta sase pachete turistice pentru toate categoriile de turisti: Luxul Accesibil, Standard, Senior Voyage, Luxury, Winter Sun si Revelion 2015-2016.