Drenaj Limfatic Presoterapie

Drenajul limfatic sau presoterapia este o metoda consacrata de tratament corporal terapeutic utilizat in grabirea procesului de eliminare a toxinelor din organism.
Presoterapia consta in impachetata corpului in componentele costumului care se incalzesc, isi modifica volumul, aplica o presiune asupra ganglionilor limfatici din zonele mainilor, picioarelor, abdomenului si astfel se stimuleaza eliberarea toxinelor, sistemul imunitar si tonifieaza pielea.
Presoterapie stimuleaza eliberarea apei stagnate din organism, disparitia celulitei si a aspectului de coaja de portocale a pielii, combaterea sezatiei de picioare grele, ameliorarea problemelor circulatorii.
Drenajul Limfatic nu este recomandat femeilor insarcinate, persoanelor cu hipertensiune, cu boli venoase acute si celor cu afectiuni cardiace si maligne, cu hiperfunctie tiroidiana.
Cabinetului de recuperare medicala KinetoStars Med ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie, decompresie vertebrala (elongatii vertebrale) si masaj sub stricta supraveghere a personalului specializat.
Cabinetul de recuperare medicala KinetoStars Med va asteapta de luni pana sambata intre orele 09.00-20.30. Pentru programari puteti apela numarul de telefon 0736.090.210. Pentru intrebari si nelamuriri ne puteti scrie pe chat-ul disponibil 24/24 pe site-ul kinetostarsmed unde dna dr fiziokinetoterapeut Petcu Raluca va va raspunde in cel mai scurt timp.