fbpx

Dovexim cele mai bune gratare metalice pentru constructii

Alegerea materialelor de constructii este de multe ori o provocare pentru arhitecti si ingineri, mai ales ca tehnologiile moderne aduc la lumina o serie de produse de calitate, rezistente, care pot face fata cu succes nevoilor actuale. Compania Dovexim ofera o gama variata de gratare metalice de diferite forme si dimensiuni, pornind de la gratare presate pana la gratare pline sau electroforjate. Acestea se folosesc la constructia de punti, platforme, imbracarea fatadelor cladirilor sau chiar pentru acoperirea canalelor.

Gratare metalice de cea mai buna calitate pentru satisfactie garantata de la Dovexim

De ani de zile Dovexim a reusit sa aduca pe piata de profil o serie de produse care respecta cele mai inalte standarde in vigoare, reusind in acest mod sa puna la punct o serie de sisteme complexe care merita luata in calcul atunci cand vine vorba de domeniul constructiilor. Astfel, pornind de la gratare metalice tip XP folosite in special in spatii dificile care asigura oamenilor siguranta si protectie in zone speciale pana la gratare metalice presate de tip P utilizate in cazul barelor portante sau secundare. Fiecare proiect in parte este unic, astfel ca aceste gratare se fabrica conform unor dimensiuni specifice. Cu toate acestea, dimensiunea standard atunci cand vine vorba de latime este de 1400 de mm. Chiar si asa, daca acestea sunt prelucrate automat beneficiaza de o dimensiune de 1600 mm, acest proces fiind mult mai avantajos, in timp ce prelucrarea manuala ofera gratare de 1750 mm ajungand pana la o latime maxima de 3000 mm, in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Dovexim, produse perfecte atunci cand vine vorba de gratare metalice

Pentru orice gratare metalice de tip P exista optiunea cu bare pline, lucru care confera egalitate intre bara portanta si cea secundara, aceste produse fiind perfecte pentru gatare folosite la rigole sau cele destinate traficului greu. Mai mult, se pot folosi pentru parasolare, tavanuri sau fatade. Scopul principal al acestora este sa ofere o pardoseala stabila care sa impiedice derapare piciorului si provocare de accidente, fiind destinate mediilor in care uleiul sau gheata isi pot face loc, cum ar fi podetele inclinate sau fabricile de tot felul. In acest caz, se recomanda optarea pentru gratare care detin un finisaj dintat pentru barele portante.

Gratare metalice pentru cele mai diferite situatii
Compania Dovexim aduce la lumina o serie de produse de calitate, destinate traficului intens care reusesc sa confere atat rezistenta in timp cat si un aspect mai placut. Indiferent de destinatia acestora, acest brand are un produs pentru fiecare in parte, reusind in acest mod sa se mentina pe piata intr-o pozitie de top. De la constructori si contractori, pana la persoane fizice diverse, orice client este primit cu bratele deschise atunci cand este in cautare de gratare metalice. Construite doar din metale rezistente, prin mijloace tehnologice moderne, acestea ofera siguranta de care orice om are nevoie. In acelasi timp, ele reusesc sa confere un aspect placut si sa aiba un impact profund asupra modului in care oamenii evita sa alunece.