Dotati spatiile comerciale cu insule frigorifice pentru a asigura temperatura adecvata pentru produsele congelate si refrigerate

insule frigorifice

Dezvoltarea unei afaceri care implica vanzarea produselor refrigerate sau congelate implica dotarea corespunzatoare, indiferent ca este vorba despre un magazin destinat comercializarii produselor alimentare, cofetarii, benzinarii sau despre bucatarii si cantine. Pe langa functiile tehnice oferite de categoria vitrine sau insule frigorifice, precum capacitatea de depozitare si mentinerea la temperatura potrivita a produselor depozitate, este important si aspectul mobilierului si al aparaturii instalate.

Vitrine-frigorifice.com – Magazinul specializat care distribuie insule frigorifice de dimensiuni si culori diverse pentru spatii comerciale

Pentru mobilarea profesionista a spatiilor administrate, este nevoie de contactarea unei firme specializate, care poate asigura echipamentele potrivite conform dimensiunilor si preferintelor de ordin estetic.

Cum alegeti insulele frigorifice si care sunt recomandarile de selectie insule frigorifice:

–     Tipuri de insule frigorifice

Inainte de a comanda vitrinele, trebuie sa decideti daca aveti nevoie de echipamentele pentru depozitarea si expunerea produselor congelate sau refrigerate. In functie de acest criteriu, puteti comanda una dintre insulele comercializate de magazinele online, in numarului, culoarea si dimensiunea necesara.

–     Dimensiunile insulelor frigorifice

Un aspect esential inainte de achizitie este masurarea spatiului disponibil sau vizat pentru expunerea produselor congelate sau refrigerate. Vitrine-frigorifice.com va pune la dispozitie insule frigorifice de diferite dimensiuni, pe care pe puteti amplasa in spatiile amenajate, in numarul necesar, una langa alta.

Dimensiuni disponibile:

–     insula frigorifica de congelare cu geam glisant din sticla, in trei variante de lungime: 185cm, 210cm, 250cm;

–     insula frigorifica de congelare cu agregat intern, cu dimensiunea standard: 2000X1065X955cm;

–     insula frigorifica de refrigerare cu agregat intern, cu dimensiunea standard: 2000X1065X955cm;

–     insula frigorifica fara agregat, cu dimensiunea standard: 2500X1100X900cm;

La achizitia insulelor frigorifice, este necesar sa  comunicati reprezentantilor magazinului numarul de echipamente dorit, indiferent daca  le veti utiliza separat sau alaturate.

–     Culoarea insulelor frigorifice

In cazul expunerii in cadrul magazinelor alimentare, benzinarii, cofetarii si chiar in  bucatariile companiilor care activeaza in domeniul alimentar, design-ul si estetica echipamentelor este importanta. Vitrine-frigorifice.com comercializeaza variante de insule frigorifice de congelare sau de refrigerare in patru culori, rosu, albastru, galben, verde, dintre care veti putea alege pentru a integra aparatura in restul decorului.

Comanda insule frigorifice pentru congelare si refrigerare cu multiple aplicatii si utilizare diversa

Gama insulelor frigorifice este destinata pentru produsele refrigerate sau congelate, fiind prevazute cu functionarea automata, cu posibilitatea reglajului temperaturii in functie de cerintele produsele comercializate. Insulele frigorifice de congelare se potrivesc pentru expunerea si comercializarea carnii, pestelui, legumelor si fructelor congelate, in timp ce insulele frigorifice de refrigerare sunt destinate expunerii diverselor produse specifice: carne, oua etc.

Capacitatea reglajului corespunzator permite integrarea acestor echipamente in toate tipurile de magazine alimentare, carmangerii si supermarket-uri. In cazul in care este nevoie de pereti despartitori pentru organizarea produselor expuse, puteti personaliza corespunzator insulele frigorifice din dotare.

Comenzile online prin intermediul magazinelor specializate va permite vizualizarea produselor si analiza detaliilor tehnice, astfel incat puteti compara produsele din catalog si puteti solicita consultanta in vederea alegerii dimensiunilor corecte.

Echipa firmei Luxor, reprezentat in mediul online prin site-ul Vitrine-frigorifice.com, detine toate informatiile necesare pentru a oferi consultanta persoanelor care administreaza afaceri in domeniul alimentatiei publice, magazinelor alimentare, restaurante de tip fast food, pizzerii, cantine, carora activitatea le impune achizitionarea aparaturii de racire si depozitare corespunzatoare.

Accesati site-ul www.vitrine-frigorifice.com pentru a vizualiza gama de insule frigorifice de congelare si refrigerare si selectati produsul dorit. Pentru detalii si informatii suplimentare, puteti sa luati legatura (telefonic sau online) cu unul dintre reprezentantii companiei

————————————

Consultanta specializata, comenzi si informatii:

Telefon – 0751 128 833 / 0234 58 14 76

Mail – office@vitrine-frigorifice.com

Adresa Showroom Luxor – Str. Stefan cel Mare, Nr. 11, Bacau.