Dormax este acum disponibil si in farmaciile Catena

19 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ce pret are somnul tau?

Beneficiile unui somn odihnitor se observa in diferenta dintre o zi cu performante optime si o zi lipsita de rezultate. Pana si o ora de somn in plus sau in minus ne impacteaza activitatea de a doua zi. Insomnia este reprezentata de un somn inadecvat si poate avea unul sau mai multe simptome: dificultați de adormire, trezirea pe parcursul nopții si trezirea mult prea devreme dimineața. Toate acestea vor conduce la o stare de somnolenta pe parcursul zilei, dificultați de concentrare si memorare. De asemenea, simptome frecvent intalnite in cazul persoanelor care sufera de insomnie sunt: dispoziție depresiva, slabirea sistemului imunitar si cresterea riscului de imbolnavire, amplificarea percepției durerii, scaderea capacitații de conducere a autovehiculelor.

„O continua preocupare din partea oamenilor de stiința dar si al specialistilor din domeniul medical a fost identificarea principiilor active care sa aduca ameliorarea acestor simptome fara a asocia acestora efecte secundare. Astfel, Dormax, formula recent introdusa pe piata din Romania asociaza principiile active naturale optime pentru redobandirea echilibrului psiho-somatic si obtinerea unui somn de calitate: melatonina, valeriana, pasiflora si macul californian. Asadar, Dormax este solutia naturala optima folosita pentru echilibrarea sistemului psihic si eliminarea tulburarilor de somn.” A declarat Dna Dr Stanciulescu Dana, Presedinte Core Invest Health.

Din punct de vedere a nutrientilor utili in ameliorarea tulburarilor de somn se gasesc la nivelul farmaciilor combinatii diverse, cu o eficienta mai mare sau mai mica. Aceasta deoarece, alaturi de originea si concentratiile principiilor active, elemente extrem de importante pentru eficienta produsului, un element definitoriu este asocierea lor astfel incat impreuna sa actioneze sinergic (efectul fiecaruia dintre cele principii active sa fie completat si amplificat de celelalte).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram