fbpx

Dorian Schwartz despre viitorul Romgermed

Pasiunea lui Dorian Schawartz si a fratelui sau pentru medicina au dus la infiintarea in 1999 a unei noi clinici private in Romania si anume Romgermed. Acestia au reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel au ajuns sa devina un important jucator in domeniul medical.

Cum a infiintat Dorian Schwartz, clinica Romgermed?

Cu investitiile facute de Dorian Schwartz, clinica privata Romgermed a reusit sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara. Dorian Schwartz si-a facut studiile in SUA si in Germania. Datorita parerii foarte bune pe care fondatorul Romgermed o avea si inca o are despre invatamantul din Romania, acesta a dorit sa urmeze o facultate si in Bucuresti si, datorita pasiunii pentru medicina, a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti.

Dupa anii de facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar din Carol Davila la sectia de Ginecologie. In acest fel, implicat fiind zi de zi in sistemul medical din Romanesc, Dorian Schwartz si-a dat seama imediat ca sistemul medical romanesc nu este la standarde extrem de inalte si de aceea a luat nastere clinica Romgermed, o clinica privata care ofera servicii de cea mai buna calitate.

De foarte multi bani, Dorian Schwartz, alaturi de echipa sa de medici de la Romgermed au sustinut foarte multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.