Doresti sa practici Pilates? Alege studioul Koa din Bucuresti

Exercitiile Pilates au fost concepute in vederea imbunatatirii starii fizice si emotionale, in special pentru persoanele care doresc sa tempereze stress-ul cotidian prin intermediul acestei activitati. Instructorii din echipa Koa Pilates Bucuresti te vor indruma, pas cu pas, fiind alaturi de tine in exersarea posturilor de Pilates.

Bucurestiul iti ofera posibilitatea de a alege dintre diverse saloane de Pilates, dintre care noi am ales sa recomandam Koa Studio, in mare parte si datorita profesionalismului echipei de instructori si echipamentelor moderne folosite. In acest fel, te ajutam sa economisesti timp, fara a mai fi nevoie sa cauti termenii cheie Pilates Bucuresti pe internet si sa evaluezi fiecare varianta dsponibila.

Sistemul Pilates, dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates, este practicat in intreaga lume, imbunatatind flexibilitatea si ducand la cresterea rezistentei fizice a organismului. De asemenea, exercitiile Pilates maresc capacitatea de coordonare a miscarilor si de pastrare a echilibrului.

KOA Studio, situat in Bucuresti pe Turbinei 16, iti ofera sedinte private si semi-private. O sedinta de Pilates dureaza intre 45 de minute si o ora, avand o ordine specifica si denumiri speciale.

Preturile Koa Pilates Bucuresti

Pretul unei sedinte private in acest salon din Bucuresti este de 120 Ron, iar o sedinta semi-privata are un cost de 90 de Ron.Preturile pachetelor de sedinte sunt cuprinse intre 400 Ron si 1900 Ron. Un pachet de 5 sedinte semi-private de Pilates costa 400 de Ron, iar 20 de sedinte semi-private au pretul de 1400 Ron, 20 de sedinte private ajungand la pretul de 1900 Ron.

Instructori bine pregatiti intr-un centru modern

Pentru ca rezultatul sedintelor sa fie cel asteptat, este important ca reformerul care te va indruma in timpul exercitiilor sa ajunga la o buna comunicare cu tine, ajungandu-se astfel la acel echilibru atat de necesar practicii Pilates.Echipamentele folosite sunt cele de tip exo chair, ladder barrel si mat.

Fiecare dintre aceste echipamente ajuta la accelerarea procesului de stretching si de crestere a rezistentei, precum si cel de aliniere a corpului.
Practicantii de Pilates din Bucuresti pot beneficia de serviciile acestui salon profesionist, cu o echipa formata din persoane calificate,pregatite sa te ajute in descoperirea propriilor capacitati de concentrare si de coordonare a miscarilor.