fbpx

Doctor stress bautura care te scapa de griji

Misiunea Doctorului este de a tine stresul la distanta, protejandu-ne organismul si asigurandu-ne bunastarea psihica necesara pentru a face fata provocarilor zilnice.
Gustul sau placut este unic, datorita combinatiei perfecte de plante si vitamine ce include: melissa, musetel, verbena, ginko, ginseng, aloe vera.

Plantele si vitaminele atat de necesare organismului, recomanda aceasta bautura drept medicul nostru personal care lupta impotriva stresului ce ne agaseaza zilnic sub diferite forme.
Cafeaua de dimineata poate fi inlocuita cu aceasta bautura care va scapa de stres si va asigura aportul de energie pentru intreaga zi.

Iata ingredientele-miracol pe care le contine Doctor Stress: Extractul de urzica are o mare cantitate de fier si alte minerale si este bogata in vitaminele A si C, Melissa este o planta curativa in tratarea bolilor de stomac, Musetelul este o planta dezinfectanta si antiinflamatoare, Verbena este ceaiul care ajuta la tratarea insomniilor, starilor de nervozitate, oboselii, Ginko este un antioxidant extrem de puternic, Ginseng sporeste forta fizica si psihica, stimuleaza activitatea cerebrala, Aloe Vera regleaza metabolismul si detoxifica organismul, cu efect antiseptic.

De ce sa bem Doctor Stress?

• Detoxifieaza organismul
• Creste vitalitatea
• Mareste echilibrul general al organismului
• Creste rezistenţa sistemului imunitar
• Sporeste rezistenta la oboseala

Bautura racoritoare Doctor Stress poate fi folosita si ca un supliment alimentar datorita ingredientelor importante pentru corp, iar valoarea energetica a ei este de doar 118,8 Kcal/sticla.

Pret: 2,98 lei/330 ml

Note pentru editori:

Doctor Stress este bautura unica pe piata din Romania, produsa in Uniunea Europeana si distribuita de Dacardi Impex. Doctor Stress a fost prezent la Targul Produselor Alimentare din Germania-Anuga 2011, si s-a bucurat acolo de o buna promovare.

Dacardi Impex Oradea activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca obiect de activitate importul, exportul, productia si comercializarea de bauturi racoritoare, reusind sa aiba o distributie nationala cuprinzatoare pentru produsele proprii: Power Horse, Red Force, Power Ice Tea, Kinder Cola, Pago, Jana, Big party.