Doctor Fihmi Asaad – Natalmed

Controlul ginecologic reprezinta o viata sanatoasa si un copil sanatos

Orice femeie trebuie sa consulte un medic ginecolog anual, insa de cele mai multe ori evita sa mearga la consult din cauza unor experiente neplacute. Mersul la ginecolog poate fi neplacut, iar multe femei sunt rusinate de acest lucru, insa este o greseala foarte mare, evitarea acestor controale deoarece va puneti sanatatea in joc.

Inca de la primul contact sexual, o femeie trebuie sa mearga la controale periodice ginecologice deoarece exista riscul dezvoltarii anumitor afectiuni. Unul dintre cele mai mari motive din cauza caruia femeile evita sa consulte un doctor ginecolog este inhibitia. Din cauza faptului ca se simt expuse, amana mersul la control cat mai mult posibil.

Sfatul meu pentru a face mult mai placuta vizita la un cabinet ginecologic este sa gasiti un medic care sa va inspire incredere, un medic pe care il puteti considera prietenul dumneavoastra si in preajma caruia sa nu va simtiti rusinata. Cu medicul ginecolog trebuie sa impartasiti detalii despre viata dumneavoastra privata pentru a va monitoriza corect sanatatea si pentru a pune diagnosticul corect in cazul unor afectiuni. Dr. Fihmi Asaad este un medic ginecolog si obstetrician recunoscut international care va poate fi de mare ajutor.

Nu trebuie sa va simtiti rusinata sau sa va fie teama de control. Un control la medicul ginecolog poate fi mult mai putin neplacut daca medicul este priceput si daca dumneavoastra sunteti relaxata. Nu uitati ca anual trebuie sa efectuati examenul secretiei si testul citologic Babes Papanicolau.

Totodata, daca doriti sa va mariti familia, trebuie neaparat sa il contactati pe domnul doctor Fihmi Asaad pentru a va efectua analizele necesare inainte de a ramane insarcinata, iar dupa momentul conceperii, sa monitorizati corect sarcina.

Cu toate ca parintii sunt sanatosi, iar in familie nu a existat nici un incident, din pacate, in timpul sarcinii, copilul poate dezvolta anumite afectiuni, de aceea va recomand sa monitorizati sarcina. Doctorul specialist in obstetrica ginecologica va va efectua toate analizele necesare si va va observa evolutia sarcinii astfel incat aceasta sa fie dusa la bun sfarsit fara complicatii.

Daca nu monitorizati sarcina corect, riscati atat viata pruncului, cat si pe cea a dumneavoastra. Va recomand sa consultati mendicul ginecolog obstetrician pentru a duce o sarcina sanatoasa si fara complicatii.

Doctorul Fihmi Asaad este un medic specialist in obstetrica ginecologica si are competente in ecogafrie generala, este unul dintre cei mai priceputi si profesionisti medici din acest domeniu si va va ajuta sa va pastrati sanatatea, atat a dumneavoastra cat si a copiilor dumneavoastra.

Sanatatea este foarte importanta, de aceea va rog sa efectuati anual testele obligatorii pentru a va monitoriza sanatatea. Este recomandat ca o data pe an sa realizati examenul secretiei, pentru depistarea anumitor infectii si testul Babes Papanicolau, pentru depistarea cancerului de col uterin. Totodata, la recomandarea medicului, puteti efectua si o ecografie transvaginala deoarece ofera mult mai multe informatii despre aparatul dumneavoastra reproductiv.

De asemenea, in cazul in care doriti sa concepeti un copil, va recomand sa consultati medicul obstretician pentru a efectua analizele necesare si pentru a va prezenta eventualele probleme ce pot aparea de-a lungul sarcinii, totodata, aceasta trebuie monitorizata, iar trimestrial trebuie realizate ecografii pentru monitorizarea pruncului din pantec.

Nu mai amanati vizita la medicul ginecolog, atat sanatatea dumneavoastra, cat si a viitorului copil este foarte importanta, de aceea va recomand sa il contactati pe doctorul Fihmi Asaad deoarece are competentele necesare pentru sa va ajuta sa duceti o sarcina cu bine si pentru a va putea mentine sanatoase, monitorizandu-va sanatatea cu profesionalism.

Consultati anual medicul ginecolog sau ori de cate ori aveti nevoie. Orice anomalie poate fi semnul unei afectiuni. Nu va puneti sanatatea in pericol si efectuati controale periodice la medicul ginecolog si obstetrician.

Doctor Fihmi Asaad – Natalmed