Diversitatea colectiei de bratari Old Skipper

oldskipper.ro

Rolul accesoriilor in orice tinuta este de a aduce un plus de stralucire si de a face purtatorul, respectiv purtatoarea sa iasa din anonimat. Atunci cand se stie unde sa se puncteze cu accesoriile potrivite, orice look devine memorabil.

Cei care vor sa faca o diferenta intre tinutele neinsufletite si cele pline de personalitate si atitudine pot opta pentru originalitate. Originalitatea in materie de accesorii poate fi redata prin alegerea unor bijuterii care se disting de formatul clasic. Expresivitatea culorilor si a formelor pe care le imbraca un accesoriu aduce o nota deosebita oricarei imagini, mai cu seama atunci cand respecta si trendurile actuale.

In acest sens, putem vorbi despre bratarile Old Skipper. Aceasta colectie de bratari surprinde publicul feminin si masculin cu o serie de inovatii si elemente inedite aduse asupra stilului accesoriilor cu aspect nautic.

Realizate fie din piele, fie din franghie nautica, acestea au fost concepute manual in forme cu totul deosebite pentru a fi purtate la orice tip de ocazie.

Bratarile casual

Stilul casual este cel mai potrivit pentru a suprinde prin expresivitate si alegeri proprii care nu tin cont de rigori prea mari. Bratarile din franghie nautica disponibile pe oldskipper.ro se caracterizeaza printr-o mare diversitate de culori si modele, potrivite pentru a crea tinute contrastante sau complementare, in functie de gusturi si preferinte.

Magazinul Old Skipper urmareste sa satisfaca atat persoanele care doresc sa se evidentieze prin extravaganta si culori stridente, cat si pe cele adepte ale simplitatii si a nuantelor mai subtile.

Bratarile elegante

Detaliile cele mai discrete sunt cele care marcheaza o nota de eleganta in orice tinuta. Desi pare surprinzator ca poate exista un rezultat atat de rafinat in urma combinatiei dintre stilul nautic si cel elegant, trebuie mentionat ca accentul cade pe asocierea de culori in tonuri calde sau pe nemuritorul contrast alb – negru. Impletitura franghiei nautice este realizata cu multa atentie pentru ca sa redea un aspect cat mai gratios, iar uneori este combinata cu un fir stralucitor ce are rolul de a puncta nota sofisticata de eleganta.

Bratarile office

Simplitatea stilului office nu trebuie sa excluda accesoriile care pot completa cu success o tinuta de calitate. In culori mai sobre si fara elemente stralucitoare care sa iasa in evidenta in mod excesiv, categoria de bratari office din gama Old Skipper se pliaza perfect pentru birou sau orice alte iesiri care apartin acestei sfere.

Celebrul element decorativ specific acestui brand, cel de ancora surprinde un rafinament aparte atunci cand este combinat in tinute mai serioase, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Bratarile de petrecere

Old Skipper nu se caracterizeaza doar prin delicatetea si rafinamentul stilurilor obisnuite, ci se orienteaza si catre universul mai colorat si sclipitor redat de spiritul petrecerilor. Intr-o larga paleta de culori, bratarile din aceasta categorie sunt adecvate pentru orice tematica de petrecere, reusind sa scoata din anonimat orice prezenta prin stralucire si expresivitate.

 

Rezistenta produselor de la Old Skipper este recunoscuta ca fiind de foarte lunga durata, inchizatoarea fiind realizata din otel inoxidabil sau otel placat cu aur, in functie de preferinte. De asemenea, si cei mici se pot bucura de modelele acestea de bratari in variante viu colorate si foarte jucause, perfect adecvate stilului lor.

Purtarea bratarilor din franghie nautica sau din piele impresioneaza indiferent de ocazie si surprind foarte placut din punct de vedere estetic.