Dintii tai au nevoie de o refacere completa sau doar de un aspect estetic?

1 aprilie 2018
Autor:
Touch Media

Coroanele ceramice pot acoperi cu succes petele, defectele de smalt, dintii afectati de eroziuni, dintii sensibili si dinti lipsa oferind pacientilor un confort sporit si o culoare uniforma a arcadelor dentare. Pentru cei mai mult pacienti culoarea neuniforma a dintilor reprezinta o problema destul de grava si pe care si-ar dori-o remediata mai ales daca afecteaza zonele frontale. Orice persoana care simte ca a ajuns la limita rabdarii si ca dintii sunt o sursa de nemultumire si nefericire constanta ar trebui sa foloseasca un tratament protetic cu coroane ceramice.

Coroane dentare sau fetete? Spre deosebire de coroanele ceramice, fatetele dentare sunt un tratament strict estetic, care acopera partea vizibila a dintelui si ii ofera un aspect uniform, alb si stralucitor. Fiind doua tratamente total diferite acestea se aleg in functie de necesitatea pacientilor. Primul lucru in restaurarea danturii este redarea functionalitatii, sanatatea dintilor fiind primordiala decat aspectul acestora, de aceea intai se plombeaza, se trateaza dintii si abia apoi se aplica tratamente estetice precum fatetele dentare sau albirea dentara.

Albirea dentara profesionala este un procedeu care se face doar in cabinetele medicilor stomatologi si se aplica pe dintii naturali. Albirea dentara este 100% sigura daca se face de catre un profesionist si nu ataca smaltul dentar. Nu oricine isi poate face albire dentara, acest lucru il stabileste medicul stomatolog dupa un consult amanuntit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram