Dinti sanatosi, zambet alb natural cu tehnologia de utima generatie DSD

Neoclinique este clinica stomatologica din Bucuresti la care oricine poate veni si poate obtine dinti sanatosi in conditii de calitate absolut spectaculoase, la preturi ce respecta pacientul si buzunarul sau.

Neoclinique este clinica stomatologica din Bucuresti ce primeste pacientii intr-un spatiu confortabil, modern, cu o igiena impecabila si cu oameni care stiu sa faca din vizita oamenilor la dentist o experienta placuta.

Neoclinique este clinica stomatologica din Bucuresti care ofera solutii dentare la orice tip de probleme si afectiuni dentare, cu o echipa de medici stomatologi cu experienta si cu tehnologii de ultima generatie. Garantam ca nu exista o tehnologie noua sau aparatura stomatologica, care sa rezolve rapid si eficient problemele dentare ale pacientilor nostri, pe care noi sa nu o implementam cu deschidere si pricepere. Facem eforturi si ne depasim limitele pentru ca pacientii nostri sa se simta in siguranta si sa fie siguri ca putem rezolva afectiuni dentare diverse si sa satisfacem nevoi de estetica dentara la cel mai inalt standard de calitate.

Asa s-a intamplat cu tehnologia DSD (Digital Smile Design), urmatorul nivel in stomatologia moderna. Practic, cu ajutorul DSD, putem arata pacientilor nostri un zambet digital demonstrativ, adica exact cum va arata zambetul lor daca aleg planul de tratament propus de medicul Neoclinique.

Pacientii isi viseaza zambetul iar noi il punem in practica. Dupa analiza DSD, nu exista nicio diferenta intre ce anume viseaza pacientul si vede pe ecran si rezultatul final. Pasii sunt simpli: programare la unul dintre specialistii nostri, igienizare profesionala, fotografiere, radiografie panoramica, amprenta, remodelare demostrativa a zambetului final pe baza analizei DSD si, la sfarsit, vizualizarea rezultatului demostrativ.

Te asteptam sa faci o programare la oricare dintre specialistii Digital Smile Design: Dr. Munteanu Eliza, Clinica Unirii; Dr. Cogalniceanu Georgeana, Clinica Unirii; Dr. Irimia Anca, Clinica Unirii. Toate detaliile le gasesti accesand website-ul nostru.