Din tainele masajelor seducatoare – stilul tantric si ce presupune acesta

masaj tantric

Despre masajele erotice s-a tot spus de-a lungul timpului, acestea nemaifiind un concept nou. Intriga in continuare desigur, insa nu este pe atat de surprinzator cum era la inceput. Acum saloanele de profil si-au extins tipul de servicii, astfel ca dincolo de masajul clasic erotic sunt puse la dispozitie sedinte de masaj tantric spre exemplu sau cele destinate cuplurilor.

Masajul tantric este considerat a fi unul de clasa superioara, premium, un soi de arta, un masaj special. Presupune tehnici diverse, insa dincolo de miscarile erotice tine si de atitudini si de eliberarea unor energii, de constrangeri si limitari. Se spune de catre expertii in domeniu ca masajul de acest gen presupune un grad inalt de intimitate intre cele doua parti, intre cel care maseaza si cel care este rasfatat din acest punct de vedere.

Aspecte de reper pentru definitia unui masaj tantric

Ca tehnica de masaj aceasta este destul de veche, cu radacini stravechi de peste 400 de ani. Relatarile despre acest subiect demonstreaza ca nu suntem primii care au avut avantaje ale acestor tipuri de masaje.

Acest tip de masaj are in vedere dezlantuirea, pentru ca implica un grad de incredere si deschidere catre partener. Este preferat de catre cei care nu au inhibitii si care dau frau liber emotiilor si pasiunii. In toata aceasta ecuatie un rol important il are desigur si cadrul in care se desfasoara toata actiunea. Astfel, pentru cei care au trecut pragul unui salon de profil in cautarea unui masaj tantric Bucuresti probabil s-a putut observa faptul ca salonul in sine este primitor, ofera o senzatie de liniste, de siguranta. O astfel de atmosfera cunoaste si o completare, iar aceasta tine de muzica in surdina.

Un alt aspect important este legat de modul in care cei doi creeaza o legatura. Spre exemplu, respiratia sincronizata, contactul vizual sunt aspecte prin care acest tip de masaj se diferentiaza de altele. Nici uleiurile speciale nu sunt uitate, acestea amplificand starile de exuberanta si contribuind la starea de bine ce reiese ca urmare a eliberarii de stari si energii negative.

Intr-un sens profund se crede ca tantra este de fapt maniera de a transcede de ceea ce inseamna realitatea, de a te contopi cu partenerul. Este mai mult decat o manifestare a intimitatii si evident mai mult decat modul limitat de a masa corpul. Sunt stari si trairi ce se amplifica, motiv pentru care incercarea de detasare fata de orice, de viata, rutina si grijile ei constante, inseamna un aspect necesar inca de la bun inceput, inainte de masajul in sine.

Masaje variate, pentru publicul larg

La ora actuala aceasta nisa a devenit una mai extinsa, existand posibilitatea de a alege un masaj pentru cuplu, ce se desfasoara de catre doua maseuze, in acelasi timp. De asemenea, masajul simplu nu mai este tocmai un interes, astfel ca s-a marit miza, iar propunerile saloanelor de profil sunt de tip masaj tantric, masajul cu doua sau chiar trei maseuze. Unul dintre aceste tipuri de saloane, Artemis, este vestit pentru varietatea de masaje puse la dispozitie.