Din 3 aprilie la Iasi s a deschis al 19 lea centru Nomasvello

Nomasvello Iasi este deschis in sistem de franciza si a presupus o investitie initiala de 30 000 de euro. Nomasvello Iasi va pune la dispozitia clientilor aceleasi servicii de calitate ale retelei, personal specializat si tratamente de infrumusetare eficiente de la prima sedinta, ce au la baza tehnologia IPL (lumina intens pulsata) si ProSkin.

Anca Iacob, manager Nomasvello Iasi, ne spune ce a determinat-o sa investeasca in acest business: “Pe masura ce am citit despre brandul Nomasvello, am realizat ca este o afacere de perspectiva, intr-un domeniu in continua dezvoltare. Ceea ce diferentiaza aceasta afacere de altele similare este brandul. Din experienta mea de business de pana acum am ajuns la concluzia ca pentru a reusi trebuie sa te asociezi cu un nume mare, cu un brand puternic. Doar asa vei putea supravietui si vei putea dezvolta o afacere de succes.”.

Franciza Nomasvello, condusa de Dana Vlascianu, exista pe piata din Romania din 2010, iar in cei 5 ani de activitate a avut o dezvoltare progresiva a numarului de centre active. Pentru 2015 sunt programate a se deschide cel putin 5 noi centre la nivel national.

Nomasvello este cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizeaza lumina intens pulsata (IPL), cu peste 1 milion de clienti in retea.