fbpx

Din 19 octombrie in cinematografe

Protagonistul filmului este Pavalas (Emergian Cazac), un copil de 9 ani care isi cauta mama aratand trecatorilor o fotografie si intrebandu-i daca au vazut-o….. Tatal i-a murit, iar mama, Irina (Ina Surdu), a cazut in mainile unor mafioti care o obliga sa se prostitueze. Reuseste sa se intoarca in Moldova cu gandul de a-si da copilul spre adoptie, iar banii obtinuti astfel s-o ajute sa isi recapete libertatea si sa lanseze o afacere, dupa care planuieste sa-si ia inapoi copilul.

intorcandu-se insa in satul natal, unde si-a lasat copilul in grija parintilor, gaseste casa parinteasca distrusa, parintii – morti, iar despre copil afla ca a fost internat intr-un orfelinat din Chisinau. Il ia de acolo, dar mafiotii sunt pe urmele lor. Totodata, un canadian si o moldoveanca, Alina (Alina turcanu), al caror copil, mort intr-un accident, ar fi avut varsta lui Pavalas, fac demersuri pentru a-l adopta.

Afland despre intentiile mamei sale de a-l vinde, Pavalas fuge. Insa pericolele nu s-au sfarsit. Oare cum se va incheia povestea pentru copil si mama lui? Sunt, oare, toti copiii Domnului? Va invitam sa aflati urmarind filmul pe marile ecrane, incepand de vineri, 19 octombrie a.c., in cinematografele CinemaCity SunPaza si CinemaCity AFI Cotroceni – Bucuresti, CityPlex Tomis Mall Constanta, apoi si in CityPlex Brasov, Cinema “Florin Piersic” Cluj, Union Bucuresti, Caffe Cinema Patria din Bucuresti, Ploiesti, Craiova si Calarasi.

Din distributie mai fac parte Rodica Oanta (Tatiana), Mihaela Strambeanu (directoarea orfelinatului) si actorii straini Michael Ironside (Peter), Vas Blackwood (Mark) si Paolo Seganti (Bruno).

Filmul “Toti copiii Domnului” este o co-productie Romania – Republica Moldova, realizata de Artis Film Romania, Diametral Film si Moldova Film, cu sprijinul SRTV si al Centrului National al Cinematografiei. Regia ii apartine lui Adrian Popovici, iar scenariul este semnat de Valeriu Turcanu si Pascal Ilie Virgil.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.toticopiiidomnului.info si pe www.facebook.com/TotiCopiiiDomnului