fbpx

Diferite tipuri de lenjerie intima

Lenjerie intima poti gasi de diferite tipuri, marimi si modele. Vestea cea buna este faptul ca exista o gama larga din care poti alege, prin urmare, femeile din intreaga lume, de dimensiuni corporale si forme diferite vor gasi intotdeauna ceva adecvat, fara sa se strofoace. Lenjeria intima ar trebui sa fie cea mai buna prietena a unei femei deoarece acestea ajuta la stimularea increderii. Nu toate femeile sunt foarte confortabile cu felul in care arata.

Designerii de lenjerie intima au luat fiecare femeie in considerare la proiectarea acestor obiecte de vestimentatie. Iata cele mai populare tipuri de lenjerie intima:

Corsete si bustiere: acestea accentueaza caracteristicile corpului si scot acele curbe feminine naturale mai bine in evidenta. Ele pot fi purtate ca lenjerie sau chiar peste tinute. Acestea se gasesc intr-o gama larga de culori si stiluri.

Combinezoane si Baby Doll: acestea sunt rochii sexy mici facute pentru a nu mai lasa aproape deloc loc imaginatiei. Ele sunt, de asemenea, realizate folosind unele dintre cele mai atragatoare tesaturi si pot fi diferite modele.

Ciorapi si costume mulate: acestea sunt elastice si, prin urmare, se potrivesc cu usurinta oricarui tip de corp, accentuand formele in modul cel mai sexy. Ele sunt perfecte pentru seri foarte sexy si pot fi fie purtate ca lenjerie sau ca vestimentatie de noapte. Acest tip de lenjerie intima a devenit foarte populara cand au aparut ciorapii si costumele plasa.

Sutiene si chilotei ( de exemplu http://www.saxara.ro/lenjerie/compleuri.html ): acestea le vei gasi in cea mai mare parte in seturi care includ elemente cum ar fi tanga si chiloti. Acestea sunt destul de sexy si vestea buna este ca pot fi purtate pe parcursul unei intregi zile, apoi fiind utilizate pentru scopul propus la cumparare. Ele sunt un mod simplu de a te simti sexy, pentru a crea starea de spririt de care ai nevoie pentru o seara speciala. Le vei gasi in toate culorile si tesaturile.

Lenjerie intima mai include si alte elemente cum ar fi teddies, colanti, costume si ciorapi. Exista, de asemenea, o gama larga de accesorii pentru nopti fierbinti din care poti alege cu mare incredere. Nu conteaza ce dimeniuni ai. ” Daca ti-ai propus sa iti uimesti iubitul cu o noapte incendiara, cumpara lenjerie intima sexy si accesorii erotice si vei fi cu adevarat femeia visurilor lui. Nu conteaza daca ai un iubit de putin timp sau de foarte mult, lenjerie intima sexy este arma perfecta pentru a seduce sexul opus si a obtine erotismul la care mereu ai visat.” , spune managerul siteului http://www.saxara.ro/ .