Dezvoltatorul de solutii pentru retail Magister Software se muta intr un nou sediu

30 ianuarie 2014

Imobilul care va gazdui compania incepand de luni, 3 februarie, se afla pe strada Radu de la Afumati nr. 62, sector 2, accesibila din Sos. Stefan cel Mare, la intersectia cu strada Lizeanu.

Schimbarea sediului a fost un pas firesc, luand in considerare cerintele unei companii dinamice, aflate in continua dezvoltare. Amplasat intr-o locatie comerciala consacrata, in proximitatea magazinului Bucur Obor, si fiind egal pozitionat fata de toate zonele importante ale orasului, noul punct de lucru al companiei permite clientilor un acces usor si micsoreaza timpii de interventie pentru sesizari.

Din cauza procesului de relocare, duminica, 2 februarie, serviciile online si, implicit, transferul de date intre magazine conectate in retea vor fi indisponibile in intervalul orar 08:00 – 18:00.
Incepand de luni, 3 februarie, noul punct de lucru va fi oficial deschis clientilor si colaboratorilor.

Numerele de telefon Magister Software nu vor fi afectate de mutarea sediului. In continuare, clientii si colaboratorii companiei vor putea apela numerele de telefon cunoscute:

Tel: 031/821 01 50
Fax: 031/822 00 41
Call center: 021/569 36 99

Despre Magister Software

Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in comertul de proximitate. In cei 11 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc de proximitate, stabilind modele de business de referinta pentru acest domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram