Dezvoltare de site web in Romania

web design site

Un site web este o necesitate pentru afacerile care doresc sa creasca in 2020. Internetul ofera multe oportunitati afacerilor si este ideal sa aveti un site web daca doriti sa faceti business.

Cum ne pregatim sa intram pe www? Un website nou presupune lansarea unui brand in marele ocean al internetului.

Intai de toate, este necesar sa alegeti o echipa de experti in web design si web development. Daca aveti indoieli in legatura cu web designul, este ideal sa va documentati inainte de a porni la drum. Un site web lucrat doar pe structura si fara munca de design nu poate ajunge sa faca performanta. Designul de web atrage utilizatorul, ii arata drumul printre paginile websiteului si face materialul usor de inteles, de citit, de navigat.

Un proiect de website necesita web design de calitate. Exista persoane care inteleg aportul unui expert in web design pentru o platforma online. Cei care apreciaza valoarea unui web designer aleg sa isi construiasca site-uri de calitate inalta.

Preturile pentru web development si web design

Insa, persoanele care aleg doar un web development rapid si de baza, vor simti lipsa de substanta a website-ului. Acele persoane nu vor intelege de ce website-ul nu arata profi.

Pretul este un element de decizie. Clientul este tentat sa aleaga cea mai ieftina versiune de site web functional. Designul este sacrificat din cauza costului mare. Insa, un cost decent in Romania este extrem de mic fata de preturile pentru aceleasi servicii in alte tari. Creatia nu este apreciata destul de mult de publicul din Romania. De exemplu, in Dubai web design sau servicii de branding gasiti la preturi enorme comparat cu preturile din Romania.

Calitatea inalta face pretul sa creasca

Pentru dezvoltare de site web pretul poate creste de la cateva sute de EUR, pana la cateva mii de EUR. Exista site-uri care ajung sa coste 10 sau 15 mii de EUR datorita calitatii primite de client.

Un site web scump nu este un site complex sau mare (numar mare de pagini). Atunci cand alegeti calitate in servicii: webdesign, branding, content creation, web development, etc. veti intelege ca un simplu site de prezentare poate sa coste 6 – 10 mii de EUR.

web design site

Detalii generale despre Growwwise

Growwwise este o agentie de digital marketing inceputa in 2017. Serviciile agentiei includ: creare de site web (web design si web development), branding, creare continut, optimizare SEO si promovare online.

Telefon 0737959547

Adresa B-DUL TOMIS 338 , BL. C1, AP. 41

Email: contact@growwwise.com

Persona de contact: Vlad Popescu