fbpx

Care sunt cele mai bune dezumidificatoare casnice?

Cele mai bune dezumidificatoare casnice

Stim cu totii ca umezeala in exces din aer poate reprezenta un disconfort major atat pentru familie cat si pentru casa in care locuiesti, mai ales daca poate sa determine aparitia mucegaiului, lucru pe care nu si-l doreste nimeni in nicio locuinta. Un dezumidificator reprezinta solutia optima si eficienta pentru a combate umezeala in exces deoarece are posibilitatea sa combata si sa absoarba rapid umiditatea, asigurand astfel un mediu curat, fara bacterii, ciuperci, alergeni sau alte exemple daunatoare sanatatii umane.

Exista pe piata din Romania si nu numai o diversitate impresionanta de modele de astfel de aparate, dintre cele mai bune dezumidificatoare casnice, astfel incat sa puteti sa faceti cea mai buna alegere raportandu-va la nevoile ale apartamentului sau casei dvs. Haideti sa parcurgem acest articol si sa descoperim cum sa faceti o alegere inspirata, care sa aiba o durabilitate sporita in timp si sa se miste rapid atunci cand vine vorba de umezeala in exces.

Capacitatea dezumidificatorului

Un prim aspect de luat in considerare atunci cand ne uitam dupa un dezumidificator casnic bun este acela al capacitatii de absorbitie si capacitatii pe care aparatul o poate colecta in rezervor. Aici, noi va recomandam sa optati pentru un dezumidificator cu o capacitate de colectare a apei intre 2-4 litri, mai mult decat suficienta pentru un apartament normal sau o casa, acestea fiind de cele mai multe ori prevazute si cu furtun de drenaj al apei, in caz ca doriti sa il pozitionati in baie, balcon sau bucatarie, acolo unde exista posibilitatea sa il folositi.

Volumul de aer circulat

De asemenea, alegeti un dezumidificator puternic, care sa faca fata cu brio volumului de aer din incaperea dvs, cei mai multi producator oferind astfel de informatii in fisa de specificatii tehnice a produsului, cu care vine insotit acesta.

Functiile celui mai bun dezumidificator

Iata ca am ajuns la unul dintre cele mai importante capitole atunci cand vorbim de o astfel de alegere si anume functiile cu care vine dotat un dezumidificator de aer bun, astfel ca precizam urmatoarele:

Higrostat integrat

In primul rand, un higrostat integrat reprezinta un must have, acesta oferindu-va posibilitatea sa controlati automat nivelul de umiditate din incapere si va ajuta totodata sa faceti economii substantiale la consumul de energie electrica, oprindu-se ori de cate ori este atins pragul de umiditate setat in incaperea respectiva.

Timer

Timerul este o alta functie esentiala pentru un aparat de dezumidificat bun si va ofera posibilitatea sa setati perioadele de timp in care aparatul va functiona.

Alarma si senzor de umplere

Alarma si senzorul de umplere al rezervorului va ajuta atentiondu-va si oprind automat aparatul de dezumidificare, pentru siguranta sporita in utilizare si un confort suplimentar al utilizatorului.

Functia turbo

De asemenea, daca ai de a face cu niveluri ridicate de umezeala, functia turbo este esentiala si te va ajuta sa elimini mult mai rapid umezeala din incapere, printr-o singura apasare de buton.

Functie uscare haine

Functia de uscare haine este o noutate in materie atunci cand vorbim de cele mai bune dezumidificatoare casnice si poate fi folosita cu succes, ori de cate ori dorim sa uscam mai repede hainele, in orice anotimp dar mai ales toamna si iarna, atunci cand temperaturile sunt scazute.

eDezumidificatoare.ro – un site complet cu recenzii si informatii complete

Pentru informatii suplimentare, un top complet cu cele mai bune dezumidificatoare ale anului precum si pareri adunate de la cumparatorii care folosesc astfel de aparate, va invitam pe site-ul www.eDezumidificatoare.ro. Totodata, acest site va ofera recenzii separate in functie de model, pentru a va oferi informatii complete si pertinente care sa va ajute sa luati cea mai buna solutie pentru dvs si casa familiei dvs.