Dezinsectie – scapa de insectele daunatoare!

dezinsectie

Sunt unele insecte prezente in natura care sunt daunatoare (parazite) intrucat se ataseaza de un alt corp pe care il transforma in sursa de hrana. Iar aici ne referim cu precadere la corpul uman.

Unele dintre cele mai cunoscute insecte daunatoare sunt: puricii, plosnitele, tantarii, capusele, paduchii etc. Ei bine, pentru a scapa de insectele nedorite, asigurand un mediu sanatos si curat, este important sa optati pentru servicii dezinsectie oferite de catre o firma specializata in domeniu.

De ce servicii dezinsectie?

Dezinsectia, la fel ca si deratizarea si dezinfectia, sunt operatiuni ce trebuie realizate de o echipa profesionista pentru ca voi sa puteti beneficia de rezultate excelente si pentru a nu face mai mult rau decat bine in incercarea voastra pe cont propriu. Pentru ca exista aceasta sansa in cazul in care nu folositi produsele corespunzatoare, metodele adecvate sau nu respectati instructiunile de folosire a produselor, spre exemplu.

O echipa specializata in domeniu va sti intotdeauna cum sa intervina pentru a livra clientilor sai cele mai bune rezultate in urma interventiilor efectuate pentru dezinsectie, dar nu numai.

Operatiunile de dezinsectie trebuie sa fie realizate in mod periodic, pentru a asigura un mediu sanatos si curat intregii familii, inclusiv celor mici care nu sunt mereu constienti de pericolul pe care il reprezinta insectele daunatoare si nu stiu cum sa se fereasca de ele.

Bineinteles, parintii le pot explica, insa nu este garantat ca vor renunta la joaca cu cateii sau cu pisicile ce pot “gazdui” si transmite purici care se vor hrani cu sangele micutilor provocand bubite rosii, ce declanseaza senzatia de prurit.

De asemenea, pericolul ce il reprezinta unele insecte consta si in transmiterea de boli mai mult sau mai putin grave.

Dezinsectie – interventie obligatorie, dar mai ales, de bun simt

Efectuarea periodica a dezinsectiei nu trebuie sa fie respectata pentru ca este stipulata in lege, ci mai degraba pentru ca este de bun simt daca va doriti sa asigurati un mediu sanatos, fara pericole.

Aceasta trebuie realizata atat in spatii interioare, cat si in spatii exterioare, publice sau private (baruri, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, spitale, cabinete medicale, centre comerciale, unitati de alimentatie publica, depozite, gradini, alei, parcuri, strazi etc).

Este indicat ca substantele utilizate sa fie avizate de catre Ministerul Sanatatii, astfel incat sa existe certitudinea ca nu reprezinta niciun pericol pentru oameni sau animale.

Contacteaza o echipa profesionista pentru servicii dezinsectie!

Regularitatea aplicarii masurilor specifice operatiunii de dezinsectie, este esentiala pentru mentinerea rezultatelor obtinute pana la acel moment. Acest lucru este specificat si in lege, pentru pastrarea unor conditii optime de igiena in orice tip de spatiu.

Efectuand operatiuni dezinsectie in mod regulat, insectele daunatoare vor fi eliminate cu succes.

Firma Ligriv DDD activeaza in domeniu de suficient timp pentru a oferi servicii de calitate superioara, personalizate in functie de fiecare caz in parte, dorind sa obtina rezultate pe masura asteptarilor clientilor.

Pentru a realiza o programare sau pentru a afla mai multe detalii despre orice aspect de interes privind dezinsectia (dar nu numai), puteti intra in legatura cu echipa societatii, in orice moment. Veti primi un raspuns prompt, aceasta dand dovada de profesionalism, seriozitate, amabilitate, eficienta si transparenta, in cadrul oricarui parteneriat.

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro/

TELEFON: 0724355711 //  0744843852