Dezinsectie. Deratizare. Dezinfectie – Servicii complete si eficiente

firme dezinsectie bucuresti

Pe masura ce comunitatile umane se extind si devin tot mai sofisticate, e nevoie de solutii care sa ne dea siguranta ca traim si lucram intr-un mediu curat si sanatos. Oriunde ne-am afla, fie ca vorbim despre un birou modern, in propria casa, sau intr-o casa batraneasca, intr-un aeroport aglomerat, in vizita la o ferma – avem nevoie sa ne ferim si totodata sa eliminam de ceea ce numim generic daunatori: soareci si sobolani, gandaci, muste, tantari, bacterii.

Firmele care ofera aceste servicii au in general denumirea prescurtata DDD, care provine de la serviciile pe care le ofera si anume: Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare. Important la aceste firme care executa servicii de dezinsectie si deratizare in Bucuresti este ca acestea sa fie autorizate, in caz contrar interventiile ar putea fi ineficiente.

Serviciile DDD

Dezinsectia este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice si cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sanatatea oamenilor, in conditiile in care acestea sunt purtatoare de vectori transmitatori de boli. Pentru servicii de acest tip se folosesc produse eficiente, dar fara grad mare de toxicitate, si recomanda dezinsectia profilactica, care este mai putin agresiva.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de rozatoare: soareci, sobolani etc – si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli atat oamenilor cat si animalelor si pot provoca pierderi semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare.

Dezinfectia este metoda de combatere de o o suprafata sau un obiect dat partial sau total a microbilor si microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Dezinfectia nu inlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Dezinfectantele sunt substante antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele daunatoare care se afla pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.