fbpx

DEZBATERE: “7 Scari” este canion sau nu?

O sesizare primită pe site-ul blogului (hai-la-bord.blogspot.com), de la domnul Viorel Irașcu, care indica adevăratul sens al cuvântului “canion”, i-a determinat pe moderatorii blogului care a găzduit campania prin care s-a desemnat “Cel mai frumos oraș din România” să pornească o dezbatere, la care pot participa toți internauții care au vizitat obiectivul turistic sau care doar au auzit de acesta. Cei interesați sunt invitați să răspundă la întrebarea “7 Scări poate fi numit canion sau este doar o formațiune mai spectaculoasă a cheilor Șipoaie?”.

Argumentele pro și contra, cât și întreaga “arenă” a dezbaterii, se găsesc atât pe pagina de Facebook www.facebook.com/hailabord, cât și pe site-ul blogului, la adresa: http://hai-la-bord.blogspot.com/2011/09/canionul-7-scari-fratele-mai-mare-al.html.

DESPRE “HAI LA BORD”
Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 2 august 2010 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, care combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.