Deții un cont de membru pe Birocratica.ro? Atunci participă la concurs!

Birocratica.ro

Specialiști în marketing, consultanți în afaceri ori web designeri, tot mai mulți aleg să lucreze pe cont propriu și își extind portofoliile pe Birocratica.ro. Platforma reușește să răspundă actualelor nevoi ale pieței printr-o facilitare a contactului dintre liber profesioniști și cei interesați să le acceseze serviciile. Pentru a încuraja succesul în rândul prestatorilor de servicii și al celor care au ales o profesie liberală, Birocratica.ro a lansat un concurs la care toți cei vizați și care dețin un cont de membru au șansa să câștige unul dintre cele trei premii puse în joc.

Prestatorii de servicii și liber profesionistii înscriși pe Birocratica.ro pot participa la concurs în perioada 15.02.2019 – 15.05.2019

Concursul organizat de Birocratica.ro are o miză mare pentru cei înscriși. Este vorba despre trei premii alocate ocupanților locurilor 1, 2 și 3, ce constau în servicii de marketing și promovare. Startul concursului a fost dat încă din 15 februarie anul curent, 15 mai fiind ultima zi de concurs. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 01.06.2019.

Surse din interiorul Birocratica.ro susțin că de la lansarea concursului, numărul celor înscriși a crescut cu 4,9%, lucru care îi bucură pe fondatorii acestui catalog de profesii liberale. Totuși, nu este suficientă înscrierea în portal. Iată ce presupune participarea la concurs:

1. Profilul membrului înscris trebuie să fie detaliat și populat cu informații actuale despre realizările și interesele acestuia;

2. Membrul înscris trebuie să se dovedească activ pe perioada desfășurării concursului, prin:

• Publicarea de articole pe teme specifice domeniului său de activitate sau adăugarea de comentarii la cele listate în secțiunea “Comunitate” de ceilalți membri înscriși;

• Propunerea unor teme de dezbatere ori comentarea celor deja existente în secțiunea “Resurse” a portalului;

• Anunțarea evenimentelor care i-ar putea interesa pe ceilalți membri ori recomandarea altor programe și instrumente specifice domeniului de activitate.

Membrii pot alege să se implice în toate aceste activități sau pot alege doar câteva, în funcție de disponibilitate. Aceste criterii de participare au fost stabilite și cu rolul de a le da un boost de vizibilitate membrilor participanți, în acest fel maximizându-și șansele la noi parteneriate. Un profil constant actualizat și adaptarea la schimbările din domeniu trezesc interesul colaboratorilor dornici să găsească specialiști noi prin intermediul Birocratica.ro.

În concurs sunt puse nu mai puțin de trei premii. Iată în ce constau acestea!

Premiile oferite de Birocratica.ro constau în servicii de marketing și promovare a membrilor câștigători, fie că sunt liber profesioniști sau prestatori de servicii. Fiecare se va remarca în domeniul de activitate grație unuia dintre aceste premii:

– Premiul 1, în baza căruia membrului i se va crea un site de prezentare pentru promovarea afacerii sale;

– Premiul 2, care constă într-un filmuleț de prezentare a activității membrului (serviciile pe care acesta le oferă);

– Premiul 3, logo și banner pentru campaniile de marketing, flyerele ori tipizatele care contribuie la vizibilitatea și promovarea afacerii membrului câștigător.

Valoarea premiilor puse în joc sunt suportate de Birocratica.ro împreună cu parteneri ai portalului, de ale căror produse și servicii se bucură inclusiv membrii înscriși. Suma totală a premiilor este semnificativă, însă scopul lor este să îi expună pe cei înscriși unor oportunități de carieră și profit. Deși este primul concurs de asemenea anvergură organizat de la lansarea portalului, membrii dau dovadă de deschidere și numărul lor a crescut vizibil, semn că aici au găsit un loc în care sunt liberi să caute și să ofere profesionalism și parteneriate de lungă durată.

Pe lângă șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii, membrii se bucură și de gratuitate la înscrierea în portal. Primele 3000 de conturi create pe Birocratica.ro sunt gratuite, lucru care îi favorizează mai ales pe prestatorii de servicii și liber profesioniștii care au început de scurt timp o carieră pe cont propriu. Ca membri ai portalului, aceștia se bucură de mai multă vizibilitate și implicit mai multe șanse de reușită în parteneriatele cu noi colaboratori.