fbpx

Detii obiecte vechi si valoroase, insa ai nevoie de lichiditati?

Una din cele mai mari bucurii pe care le poate trai un colectionar este sa i se poata evalua in mod corect obiectele vechi, dar totodata foarte valoroase pe care le detine. Reprezentantii unui magazin antichitati din Bucuresti fac posibila aceasta evaluare in cel mai scurt timp, astfel incat colectionarii sa le poata vinde la un pret decent.

Asa cum nu orice bibelou din biblioteca este valoros, nici orice antichitate nu este un obiect rar, iar acest lucru devine clar numai in urma unei evaluari efectuate de catre profesionisti, conform specialistilor https://hqz.ro.

Magazin antichitati din Bucuresti care achizitioneaza obiecte vechi de valoare

In contextul unei crize financiare care cuprinde tot Globul, nu numai Romania, oamenii incep sa isi faca griji in ceea ce priveste stabilitatea lor economica si sa renunte la obiectele vechi, cu o valoare emotionala puternica in favoarea unei sume de bani care sa ii ajute sa depaseasca aceasta perioada. Fie ca doresc sa valorifice obiectele pe care le poseda in regim de amanet antichitati din Bucuresti, sau pur si simplu doresc sa le vanda, acest lucru este posibil la doar un click distanta.

Specialistii care reprezinta acest magazin de antichitati au experienta necesara pentru a evalua atat bijuterii cu pietre pretioase, obiecte de mobilier, icoane, obiecte de cult, precum si carti, documente, numismatica, obiecte din argint, din ceramica sau portelan. De asemenea, pe langa antichitati, se pot evalua si vinde sau amaneta si autoturisme, obiecte de arta, obiecte decorative, dar si electronice de ultima generatie, ceasuri si alte obiecte de valoare, chiar si imobile.

Amanet antichitati din Bucuresti | Magazin antichitati din Bucuresti | Hqz.ro

amanet antichitati din BucurestiFiecare produs fabricat sau finisat manual, ori fabricat in masa va fi evaluat la un anumit standard si la un anumit pret. Este foarte importanta si starea in care se prezinta obiectele de antichitate, precum si bijuteriile. Ceramica, portelanul si lemnul trebuie curatate usor, cu produse specifice, care sa nu le afecteze, mobilierul trebuie lustruit si curatat, tablourile trebuie sa fie intacte si sa aiba geamul curat, iar bijuteriile sa fie curatate la un bijutier.

Nu in ultimul rand, obiectele care sunt aduse pentru a fi evaluate de catre profesionisti au un criteriu important de care trebuie sa treaca pentru ca valoarea sa fie cea corecta, si anume provenienta. Provenienta unui obiect este echivalenta cu istoria acestuia. Provenienta ajuta in identificarea obiectelor autentice de falsuri, iar cei care intentioneaza sa vanda un obiect cu o istorie speciala si pot dovedi acea istorie, este indicat sa faca acest lucru pentru a obtine un pret cat mai bun.