Detalii despre rochia perfecta – lungime, material si croi

Rochia perfecta inseamna cu siguranta indelungi cautari pana cand ceva potrivit unui anumit tip de silueta, conformatie este combinatia mult asteptata – croi modern, culoare interesanta si per total avantaje pentru purtatoare. In viziunea unei femei, alegerea unei rochii se lasa cu ore de cautare, asadar magazinul online Dyfashion vine cu solutii – sute de modele, usor de gasit si colectii noi ce se reintregesc la final de saptamana.

Ce inseamna rochia perfecta

Intr-o combinatie intre croi potrivit, culoare de asemenea si un material care o face pe purtatoare sa se simta bine, rochia perfecta este de fapt despre pretentii de stil, in raport cu evenimentul la care urmeaza a fi purtata. Totodata se poate spune ca este vorba despre adaptarea unor concepte,  intrucat oricat ar merge o femeie pe ideea de trend, nu orice este in voga i se potriveste.

Pare destul de dificil ca acea perfectiune dorita sa fie si usor de gasit. Dar un aliat pe masura este DyFashion, intrucat aici se gasesc variante dintre cele mai diverse. Sute de modele semnate LaDonna, Moze, Melissa, Ella Collections, Hermosa si multe altele sunt o insiruire de dorinte pe gustul femeilor.

Iata si ce detalii confirma calitatea unei rochii si ajuta la alegerea uneia perfecta:

  • Lungime

Daca o rochie lunga este formala, una scurta va fi la polul opus? Lucrurile nu mai sunt demult atat de rigide in ceea ce priveste aceasta regula. O rochie scurta poate fi la fel de bine una eleganta. In plus, una midi, cea de tip cocktail este la fel de apreciata, doar ca nu chiar indicata a fi purtata de oricine pentru ca taie din picior si face ca purtatoarea sa para ceva mai scunda.

In alegerea lungimii potrivite conteaza mai multi factori, printre care momentul zilei, tipul de eveniment si varsta.

  • Material

Acesta joaca un rol important intrucat poate contribui sau nu la confortul purtatoarei. Sunt preferate materiale vaporoase mai ales pe timp de vara si cele mai dense in restul anului – catifeaua sau brocardul sunt mai groase.

Pentru ca o rochie sa fie una potrivita momentului trebuie sa fie realizata dintr-un material corespunzator. In plus, tine si de preferinte personale. Cusaturile si modul atent in care a fost creata o rochie sunt semne clare ca ai de-a face cu o colectie de prestigiu.

  • Croi

Un aspect important si care practic face distinctia intre rochii este despre croi. Acum sunt atat de multe variante dintre care sa alegi – rochii sirena, cele de tip A, in clos etc. Se va necesita din nou raportarea la varsta si la eveniment, intrucat unele tipuri de croiuri pot fi prea impunatoare si riscul este de a te face sa pari mai serioasa sau sa te imbatraneasca. Asadar, in timp ce o rochie sirena are menirea de a pune accent pe toata silueta, in mod senzual mai ales daca dispune de ceva decupaje, cea de tip A poate fi general valabila ca optiune pentru orice femeie, indiferent de silueta sa.

Descopera colectiile de la Dyfashion si bucura-te de varietatea cu care te intampina, motiv in plus sa dedici timp suficient pentru a gasi ceva potrivit pentru tine.