Detalii ce merita avute in vedere inainte de semnarea contractului de inchiriere auto

masini de inchiriat in Bucuresti

A inchiria o masina pentru cateva ore sau cateva zile este o solutie buna in situatii de criza, dar si in deplasari de serviciu sau chiar pentru a pleca in vacanta. Cu toate acestea, inchirierea nu este o joaca, deci intregul proces trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate. Iata cateva sfaturi date de echipa WLC, inchirieri auto Bucuresti, pentru a gasi oferta potrivita si sti ce sa faceti ajunci cand aveti in grija o masina inchiriata!

In primul rand, nu returnati niciodata masina cu rezervorul gol! Acest lucru este prevazut si in contract si nerespectarea lui atrage taxe suplimentare pe care nimeni nu si le doreste! Pentru situatiile in care va grabiti si nu aveti timp de pierdut in benzinarie, merita sa platiti in plus pentru aceasta, insa daca timpul nu va preseaza, este indicat sa economisiti alimentand din locul in care va simtiti dumneavoastra confortabil.

Unele companii vor solicita o garantie a inchirierii, nu va speriati daca vi se intampla acest lucru. Aceasta reprezinta un depozit de bani, cu factura si chitanta, ce acopera eventualele daune aparute in perioada cat masina a fost inchiriata. Suma se va returnata integral atunci cand masina va fi predata unui agent al firmei.

Nu plecat la drum cu masina fara sa o verificati! Verificarea amanuntita inainte de a pleca la drum este esentiala. Eventual puteti face si niste fotografii! Solicitati unui agent sau consultant sa va insoteasca pentru a constata starea masinii la plecare si la receptie. Poate fi comod sa lasati cheile si sa plecati, insa cu siguranta nu va doriti ca unele daune sa fie puse pe seama dumneavoastra chiar si atunci cand nu sunteti vinovat!

Inchirieri auto Bucuresti | masini de inchiriat in Bucuresti | inchirieri-masini.ro

inchirieri auto Bucuresti

Cele mai multe firme de inchirieri auto nu vor permite trecerea granitelor cu o masina inchiriata. Daca inchiriati masina cu intentia de a parasi tara, cel mai bine este sa intrebati la sediul firmei despre acest aspect. S-ar putea ca aceasta practica sa fie exclusa din politica firmei sau s-ar putea sa fie posibil, insa cu conditia sa aveti de intocmit niste documente suplimentare. Este necesar sa precizati intentiile pe care le aveti pentru a primi indrumarile necesare!

Daca sunteti in cautarea unei companii serioase de inchirieri auto, ar fi indicat sa vizualizati site-ul https://inchirieri-masini.ro/ si sa va convingeti ca We Love Cars chiar are cele mai bune oferte la masini de inchiriat in Bucuresti!