Detalii care fac diferenta in activitatea de vanzare

Soft Retail

Concurenta in comertul cu amanuntul este mai puternica decat oricand. In acelasi timp, consumatorii se schimba, iar calatoria de astazi a clientilor arata diferit de cea de ieri. Cum puteti oferi o experienta placuta clientilor care sa se distinga de alte marci si care sa-i transforme in clienti fideli? Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stiti pentru va atinge scopul!

Cel putin 90% dintre consumatori citesc recenzii online inainte de a face o achizitie. In acelasi timp, majoritatea consumatorilor au mai multa incredere in companie atunci cand recenziile sunt si pozitive si negative. Din acest punct de vedere, creati un site vizibil pentru consumatori, loc in care sa-si poata exprima multumirile si nemultumirile cu privire la produse si activitatea de vanzare.

O politica simpla de returnare va poate salva de dureri de cap, dar fiti constient ca exista posibilitatea sa si pierdeti bani, dar sa castigati clienti. Multi consumatori evita cumparaturile de la comerciantii care au politici de returnare stricte. In mod specific, cumparatorii nu doresc sa fie obligati sa pastreze cutia originala a produsului, facturi, garantii sau sa primeasca o rambursare incompleta. Experientele pozitive de returnare pot duce la loialitate, mai ales in cazul cumparaturilor efectuate online.

Clientului, nu-i place sa fie furat! Clientii care se respecta pe ei insisi, respecta si magazinul din care isi fac cumparaturile. Pentru a avea parte de acelasi respect este necesar ca retailerul sa ofere experiente cat mai pozitive in ceea ce priveste cumparaturile. In marile magazine clientul are posibilitatea de a alege produse vrac si de a le cantari singur. Este o modalitate excelenta de a atrage clienti, insa acest lucru se intampla numai daca echipamentele sunt de calitate si intr-o stare optima de functionare. Un cantar necalibrat ar putea sa ofere o valoare gresita a greutatii produsului, de aceea mentenanta permanenta este absolut necesara pentru a avea clienti fideli si corecti.

Cantare electronice comerciale | www.casedemarcat.eu

In acest sens, de mare ajutor v-ar putea fi Atto Soft, compania la care puteti gasi cele mai bune oferte la cantare electronice comerciale, case de marcat, ctititoare de coduri de bare, dar si softuri retail personalizate. Pe site-ul https://www.casedemarcat.eu/ puteti gasi tot ce va intereseaza in materie de echipamente POS!