fbpx

Destinatii perfecte pentru vacanta de primavara

rent a car Bucuresti

Iarna a plecat si au venit mult asteptatele zile insorite. Copacii sunt in floare, iar dragostea si dulceata mirosului de flori plutesc in aer. Primavara este sezonul perfect pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii europene din Grecia, Portugalia, Franta, Irlanda, Croatia sau Spania. In acest sezon chiar si cazarile au un pret bun, asta pe langa faptul ca peste tot e liniste si puteti vizita totul fara graba!

Dublin, capitala Irlandei, este superba in fiecare zi a anului, insa in zielele insorite de primavara este si mai frumoasa. Intregul oras este plin de muzica buna, festivaluri de gatit si tot ce este nevoie pentru o plimbare reusita. La inceputul lunii iunie, aici are loc festivalul Bloom in the Park, ce se desfasoara in unul dintre cele mai frumoase parcuri urbane din Europa.

San Sebastian din Spania este o destinatie de vis, un loc unic in lume. Regiunea are o identitate puternica, traditii, o inalta calitate a vietii si o relatie unica cu natura. San Sebastian este o locatie atat traditionala, cat si moderna. Gastronomia, care are la baza numai produse locale, este foarte fina, moderna, creativa, unica. San Sebastian este unul dintre cele mai frumoase golfuri ale lumii, are o arhitectura incredibila, muzee superbe, destinatii de cumparaturi, zone de agrement, tot ce e nevoie pentru o vacanta de primavara de neuitat.

Montreux din Elvetia este cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vietii de aici, pentru aerul curat si peisajele uimitoare. La finalul vietii, Freddie Mercury a ramas la Montreux pentru calmul locului si pentru pacea ce i-o oferea. Acest oras mai este cunoscut si pentru faimosul sau festival de jazz, care are loc in iulie.

Inchirieri masini ieftine, rent a car Bucuresti | inchirieri-masini.ro

inchirieri masini ieftine

Croatia si cele 1185 de insule ale sale este una dintre cele mai frumoase tari din Europa. Insula Krk este preferata vizitatorilor. Are 38 de kilometri lungime si 20 de kilometri latime si este un paradis pe pamant, un loc unde vacanta de primavara va fi de neuitat. Exista o varietate de piesaje si activitati ce pot fi facute aici.

Indiferent de destinatia aleasa, in afara tari sau in Romania, WLC rent a car Bucuresti va poate fi partener de incredere. Aceasta companie ofera clientilor inchirieri masini ieftine si este foarte apreciata de clienti pentru serviciile oferite. Accesati https://inchirieri-masini.ro/ si descoperiti toate detaliile care va intereseaza!