fbpx

Despre uleiul moto Motul

Poate va intrebati: ce aduce nou acest ulei Motul 5100 10W40 motocicletei tale? Acest lubrifiant este, insa, rezultatul tehnologiilor de varf si angajamentul Motul pentru performanta. Anticipeaza tehnologiile T4 la cele mai inalte nivele de competitii si pentru toate tipurile de curse de motociclete prin cresterea performantei motorului, fiind destinat special pentru cele mai noi multi-cilindre.

Performanta superioara a motorului fara cresterea uzurii motorului:
– Vascozitate scazuta la temperaturi inalte (SAE 40 in loc de SAE 50, folosit in general in competitii) cu un invelis ce ramane consistent datorita specificatilor Factory Line.
– Folosirea esterilor sintetici : aceste molecule adera de partile metalice ale motorului, intaring astfel rezistenta invelisului de ulei.
– O formula multigrade: reducerea vascozitatii este mai scazuta la variatii de temperatura.
– Cu cat vascozitatea este mai ridicata cu atat puterea necesara de miscare a motorului este mai mare: prin fluiditatea ridicata a acestui lubrifiant este crescuta performanta motorului.
– Rezistenta crescuta la temperaturi inalte: temperaturile inalte creaza oxidarea lubrifiantului: uleiul se ingroasa, lubrifierea inceteaza crescand uzura.
– Datorita folosirii esterilor, 300V Factory Line rezista la scaderea vascozitatii de doua ori mai mult decat uleiurile minerale conventionale. Chiar pe perioade mai lungi sau in conditii extreme, vascozitatea ramane constanta.
– Faciliteaza pornirea motorului, reduce uzura motoarelor reci: folosirea esterilor creaza un invelis perpertuu, chiar dupa mai multe ore de odihna. Timpul initial al motorului este redus datorita unei fluiditati crescute.
– Fluiditate la temperaturi inalte: o circulatie mai buna a uleiului, timp de racire imbunatit.

Ai nevoie de mai multa consiliere de specialitate si doresti sa fii la curent cu noile oferte de pret? Nimic mai simplu! Cauta ofertele ulei Motul 5100 10W40 la dealeri autorizati, Unimotors fiind unul dintre acestia, pe siteul oficial gasiti cu siguranta uleiul Motul pe care il considerati potrivit motorului dsv.