Despre sistemele de extragere BLUM

TIP-ON BLUMOTION unește avantajele sistemului mecanice de deschidere TIP-ON cu amortizarea BLUMOTION. Deschidere prin atingere. Funcția TIP-ON este activată prin închiderea cu impuls, iar apoi BLUMOTION asigură închiderea lină și silențioasă. Caracteristici speciale: Mişcarea este susţinută exclusiv mecanic.

Sistemul box consacrat, din metal, oferă o gamă largă de aplicaţii şi diferite posibilităţi de design; de la soluţii standard până la aplicaţii speciale. Baza este tot timpul şina de corp TANDEMBOX. Aceasta asigură glisarea lină şi confortul ridicat al mişcării.

BLUM e un producator renumit de feronerie din Austria care ofera solutii complete, de calitate de top pentru bucataria ta.

In bucatarie, living, dormitor si baie gasim sisteme diverse de extragere. Astfel noi, echipa Protege Parol, va venim in ajutor cu sisteme performante de extragere pentru bucatarie si mobila de la producatorul Austriac BLUM.

Despre BLUM TandemBox

Baza pentru toate liniile de program TANDEMBOX este șina de corp consacrată TANDEMBOX. Glisarea sa extrem de uşoară entuziasmează utilizatorii de mulţi ani. Calitatea crescută a mişcării este asigurată şi de cilindrii de plastic cu uzură redusă la încărcătură dinamică de 30 şi 65 kg.

Cu TANDEMBOX intivo se pot realiza dorinţe individuale legate de design, datorită unei laterale de sertar special dezvoltate. În combinaţie cu BOXCAP, o piesă înaltă din acelaşi material cu laterala de sertar, TANDEMBOX intivo oferă un design simplu, atemporal. În combinaţie cu elemente de inserţie alese de dvs. şi susţinute de elementele de fixare BOXCOVER, TANDEMBOX intivo permite individualizarea creativă. Pereţii laterali perfect închişi asigură o imagine armonioasă.

TANDEMBOX antaro înseamnă un limbaj clar, rectangular al formelor, indiferent dacă este construit cu lonjeron sau cu element de inserţie. Toate componentele sunt în concordanţă din punct de vedere cromatic şi subliniază astfel designul minimalist al produsului.

Descopera mai multe despre sistemele de extragere Blum pe site-ul Protege Parol.