Despre Produsele de Manichiura

Atunci cand vrei sa ai o manichiura de nota 10 si sa te poti bucura de unghii frumoase zi de zi, echipa Janet Nails iti pune la dispozitie o gama de pile de unghii diverse la standarde inalte pentru ca tu sa te bucuri de unghiile tale zi de zi.

In magazinele noastre dar si pe site gasesti o gama variata de pile profesionale pentru unghii in forme diverse. Trebuie in primul rand cand alegi o pila de unghii sa vezi daca aceasta are abrazivitatea potrivita. Cu cat cifra de pe pila este mai mica, cu atat va fi mai mare duritatea. Iar cu cat cifra este mai mare, pila va fi mai fina si mai putin abraziva.

Daca vrei sa iti pui unghii false trebuie sa intelegi ca ai nevoie de o pila cu textura dupa pentru a obtine o pilire mai eficienta. Pentru unghii naturale, recomandam pilele mai fine pentru a evita distrugerea unghiilor.

In functie de preferintele tale, pe site-ul nostru avem si pile colorate care sa se potriveasca in trusa ta.

O textura dupa a pilei de unghii are valoarea intre 80-100, pe cand o textura medie are valoare de 180-240. Cea mai fina textura este aceea de 600.

Pe site-ul Janet Nails gasesti pile de unghii sub forma dreapta, semiluna, electrice si multe altele.

Vezi si gama de geluri cu uv pentru unghii elegante pe site-ul nostru.

Pentru ca multe doamne si domnisoare pun mare accent pe look-ul mainilor lor, echopa Janet Nails iti pune la dispozitie gama de geluri cu uv profesionale pentru ca tu sa te bucuri de un plus de frumusete.

Astfel cu ajutorul produselor noastre de manichiura vei avea unghii frumoase zi de zi.