fbpx

Despre prizele Bachmann – Protege Parol

De la o singură sală de conferințe la un birou în plan deschis, alimentarea sigură și convenabilă a energiei și a datelor este esențială pentru orice mediu de lucru. BACHMANN oferă o gamă largă de soluții pentru toate tipurile de nevoi.

Lumea muncii se schimbă. Tendințele, cum ar fi schimbul de informații cu biroul și conceptele de birou curat, conduc spre un viitor în care viața de zi cu zi se caracterizează prin forme de cooperare moderne și inovatoare. Infrastructura trebuie să țină pasul cu această problemă, în special cu furnizarea de energie și de date în clădiri, birouri și spații de conferințe. Provocarea aici este de a răspunde cât mai eficient posibil restructurării regulate, tehnologiilor de ultimă oră și noilor forme de lucru în echipă, cum ar fi gândirea de proiectare.

Deci, cum puteți să depășiți aceste provocări la locul de muncă?

Panourile noastre de conectare sunt un loc bun pentru a începe. Designul modular al soluțiilor noastre vă permite să creați configurații personalizate și reglabile, chiar și în cantități mici.

Acest lucru vă oferă flexibilitate pe termen lung pentru conexiunile dvs. de date și media. În ciuda tuturor acestor accente pe funcționalitate, nu am neglijat designul. Produsele noastre, cum ar fi DESK 2 și DUE, au câștigat nenumărate premii de design, inclusiv premiul Red Dot Design. Acest lucru demonstrează că designul și funcția pot merge mână în mână.

DESK 2 este o bandă de alimentare care poate fi populată cu diverse module de comunicare și este perfectă pentru toate tipurile de utilizări.

Banda de alimentare este fabricată din aluminiu și este disponibilă în diferite culori. Racordurile sunt înșurubate pe ferestrele standardizate ale modulelor și pot fi ușor convertite.

  • Pentru mediul modern de viață și de lucru
  • Orientată spre orientarea utilizatorului 35 °
  • Cablarea cablului acoperită până la margine
  • Versiuni personalizate

 

Un hotel: un loc unde poți să visezi, să te relaxezi și să te lași răsfățat. Dar, de asemenea, se nasc idei noi, se fac afaceri de succes și se creează noi cooperări. Pentru hotelieri, întrebarea mare este întotdeauna: “Ce putem face pentru a face oaspeții noștri să se simtă și mai confortabil?” Există cu siguranță mii de răspunsuri la această întrebare. Unul dintre acestea: Creați un mediu atrăgător, de ultimă oră, care servește scopului dorit.

Produsele BACHMANN ajută la realizarea acestui lucru. Soluțiile noastre sunt special dezvoltate pentru a oferi atât funcționalitate excelentă, cât și design elegant. Discreți, dar puternici, produsele noastre reprezintă calitate, fiabilitate și “ceva special”.

De la VENID în sala de conferințe, până la ELEVATOR în baie sau în salonul cu PIX, produsele BACHMANN sunt atât un punct de atracție optic, cât și un instrument practic cu funcții versatile și personalizate.

Te invitam sa descoperi gama completa de prize Bachmann.