Despre modelele de jucarii sexuale Lovense și videochat – un sex shop care aduce plăcerea în viața ta

LoveIsland.ro îți oferă gama de produse Lovense. Aceste jucarii sexuale sunt disponibile în sex shop-ul online LoveIsland.ro plus alte produse și stimulente sexuale.

Dacă nu ai auzit încă de Lovense și te întrebi ce este, te invităm pe LoveIsland.ro, un sex shop online  unde poți descoperi cele mai incitante jucării și stimulente sexuale. Pe scurt, este o gamă de produse de calitate și sigure ce au optimizat noi device-uri pentru a oferi plăcere la un nivel superior față de jucăriile sexuale clasice. Acesta se deosebește prin tehnologia Bleutooth și Wi-Fi prin care tu îți poți controla setările, intensitatea, mișcările, din propriul telefon. De asemenea, partenerul tău sau orice alta persoană căreia tu îi vei permite, îți poate controla jucăria.

Lovense oferă Nora Lovense și Lush Lovense, jucării foarte utile pentru partenerii aflați la distanță ce doresc stimulente sexuale. Aceste două jucării se conectează împreună și funcționează împreună, sau se pot folosi individual. Astfel, jucăria unui partener va reacționa în funcție de mișcările și intensitatea pe care celălalt partener o folosește. Dacă mișcările sale sunt rapide sau lente, tu vei resimți exact ceea ce și el simte. Perfect pentru un cuplu, nu? Mai ales când distanța îngreunează situația și vrei să îi rămâi fidel partenerului tău.

Este o jucărie potrivită pentru oricine, se poate folosi în cuplu sau te poți bucura singur/ă de noua ta jucărie. Acum poți fi mereu în contact cu partenerul tău!

Vibratorul Nora Lovense este realizat din plastic ABS și din silicon de cea mai bună calitate.  Acumulatorul încarcat ține aproximativ 2 ore de utilizare continuă sau 30 de zile în stand-by.  Aplicația cu care Lovense este funcțională se poate descărca pe telefonul mobil de pe App Store sau de pe Google Play.

Pentru alte jucării din gama Lovense sau alte stimulente sexuale, vă invităm pe sex shop-ul online LoveIsland.ro. Puteți beneficia de asistență pentru sfaturi sau întrebări și puteți profita de reduceri sau discount-uri valabile.

Jucăriile se pot folosi și pentru a-ți îmbunătăți studioul de videochat. Unele interacționează direct cu site-ul. Mai exact, jucăria se activează și emite vibrații de intensități diferite în funcție de comenzile primite de la utilizator.