fbpx

Despre focare cu gaz eleganta design si siguranta

Focul a fascinat omenirea inca din cele mai vechi timpuri, iar de la descoperirea acestuia, focul a fost un element foarte important ce a dus la intregul proces de slefuire si formare a civilizatiei moderne. De la gatit, pana la arma si mijloc de lupta, focul este folosit atat pentru forta, energia si aspectul sau. Si pentru ca nimic nu se poate compara cu un semineu sau un arzator de interior, Fire Design va ofera focare cu gaz si seminee care nu numai ca va incalzesc casa, dar si ofera un aspect unic oricarui living sau salon. Acestea pot fi instalate cu un minim de efort, intr-un timp relativ scurt, fiind foarte sigure (mult mai sigure decat cele pe lemn) si eficiente.

Focare cu gaz realizate cu cele mai bune materiale si finisaje

Si pentru ca vorbim despre focare cu gaz, dorim sa venim in ajutorul celor care doresc sa achizitioneze o astfel de solutie, insa nu cunosc aspectele pro si contra pe care acestea le au. In primul rand trebuie sa spunem ca materialele si tehnologiile implicate in constructia unor focare cu gaz sunt de cea mai buna calitate, oferind atat un aspect perfect, cat si un grad inalt de siguranta si eficienta.
Pentru a putea face o alegere in cunostiinta de cauza, trebuie sa spunem ca aceste focare cu gaz functioneaza pe gaz, fiind echipate cu arzator special proiectat pentru a da forma liniara si specifica a flacarilor. Aceste arzatoare sunt oarecum similare cu cele regasite in cuptoarele pe gaz, insa difera la nivelul orificiilor atat ca si dimensiuni cat si ca pozitionare a acestora.

Siguranta, un factor prezent la toate modelele de focare cu gaz

Spre deosebire de semineele clasice, linia noastra de focare cu gaz ofera un aspect mult mai bine integrat in conceptele moderne de design interior datorita suprafetelor din sticla rezistenta termica de inalta calitate. Astfel, nu exista riscuri cand vine vorba de copii sau de scaparea obiectelor in foc. Evident, suprafata de sticla este totusi fierbinte, asadar, copii ar trebui tinuti la distanta de suprafetele din sticla.
Un alt aspect al acestor focare cu gaz este aprinderea. Aceasta poate fi automatizata iar in cazul unor modele de high-end, puteti opta si pentru controlul acestora cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar cu ajutorul telefonului inteligent. Tot legat de sistemul de aprindere putem spune ca aceste focare cu gaz sunt foarte sigure. La fel ca si la centralele termice pe gaz, si aceste seminee pe gaz sunt echipate cu senzori ce pot actiona in caz de urgenta o valva electronica ce inchide alimentarea cu gaze naturale pe intregul camin.
Asadar, pe scurt, focarele cu gaz sunt destinate tuturor celor care doresc eleganta, un design modern, iar in ceea ce priveste amenajarile interioare si amplasarea acestor focare cu gaz, posibilitatile sunt infinite. Noi va asteptam pe pagina noastra de internet www.firedesign.ro
pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre focarele cu gaz si celalalte solutii pe care vi le oferim petnru casa dumneavoastra. Oferim o paleta larga de modele, la care asiguram si montaj, mentenanta si service. Va asteptam cu drag!