Despre cum s a intors Sergiu Diacomatu pe scena politica si ce planuri are

Sergiu Diacomatu a lipsit de pe scena politica dupa alegerile locale si generale din 2012. A incercat sa se tina departe de lumea asta si sa se gandeasca bine la ce va face in viitor. Timpul a fost un sfetnic bun pentru Diacomatu care a revenit in politica si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara.

De ce a ales Sergiu Diacomatu PMP?

Dupa spusele lui, Sergiu Diacomatu sustine ca asta a fost o alegere naturala. Diacomatu crede cu tarie ca PMP poate face politica cum vrea el. Pe langa asta, un aspect foarte important l-a constituit faptul ca Sergiu Diacomatu crede foarte mult in principiile democratiei si in puterea romanilor de a schimba lucrurile in mai bine, practice, omul nostru crede in valorile dreptei.

Este convins ca astea sunt si convingerile Partidului Miscarea Populara si sustine ca nu aveam cum sa nu se alature unui partid care crede in ce crede si el.

Sergiu Diacomatu mai crede ca alaturi de oameni precum Eugen Tomac, presedintele partidului, Teodor Baconschi, presedinte PMP sector 1, plus oameni de reala valoare ca MRU sau Daniel Funeriu nu va reusi sa dezamageasca romanii si spera ca toti cei care sustin dreapta sa vina alaturi de ei.

Despre omul Sergiu Diacomatu

Acum ca am vorbit despre politicianul Sergiu Diacomatu, sa vorbim putin si despre omul Sergiu Diacomatu.

Omul Sergiu Diacomatu este casatorit de mai bine de 2 ani, nu are si nici nu a avut dosare penale, nu a fost afiliat niciunui partid, este licentiate in Drept si isi doreste o schimbar in bine pentru Bucuresti si pentru regiunea de sud-este in general.

Spera ca va reusi sa obtina cel mai bun scor la alegerile europarlamentare din 25 de mai si spera ca Bucurestiul sa revina la cum era odata.