Tot ce trebuie să știi despre Centralele Liepsnele

despre Centralele Liepsnele

Când vine vorba de o investiție atât de serioasă și de durată cum e achiziționarea unei centrale termice, atunci e esențial ca mai înâi să ne documentăm și să ne facem o idee despre ce oferă piața. Există foarte multe firme care distribuie centrale, însă câte dintre ele sunt și serioase și oferă produse cu adevărat calitative?

În ultimul timp, firma de centrale Liepsnele a început să devină din ce în ce mai populară și cunoscută prin rândul clienților. Foarte mulți oameni recomandă această companie și laudă calitatea centralelor Liepsnele.

Câteva informații despre compania de centrale Liepsnele

Compania Liepsnele are o experiență foarte mare în domeniu, de 11 ani sunt specialiști în fabricarea de cazane și se pot lăuda cu peste 80000 de centrale vândute în întreaga Europă. Aceste cifre pot spune mult despre calitatea serviciilor oferite și de ce au început să aibă atât de mult succes și în România, chiar dacă aici activează doar de doi ani.

Ce aduc Centralele Liepsnele nou pentru piața din România?

Centralele Liepsnele au venit cu ceva nou, cu un lucru care pe români i-a atras și le-a oferit o nouă perspectivă în ceea ce privește producția de centrale. Liepsnele funcționează cu un sistem de ardere de tip lumânare. Dacă vă întrebați la ce ajută acesta, ei bine, oferă centralei o autonomie foarte mare pentru că lemnele ard treptat și foarte încet, însă  generează cantitatea de căldură necesară.

Ce modele oferă?

În funcție de capacitatea pentru care optați, Centralele Liepsnele pun la dispoziție 6 modele:

  • Modelul L 10 care  are o capacitate a cazanului de 10 kw și poate acoperi o suprafața încălzită de aproximativ 50-100mp. Această centrală care nu este cu gazeificare funcționează cu lemn, brichete sau deșeuri de lemn și are o durată de ardere de aproximativ 30 de ore.
  • Modelul L 10 Universal care deține aceeași capacitate a cazanului și aceeași suprafață încălzită ca și centrala pe lemne Liepsnele L10, aceasta funcționeaza si cu carbuni, pe langa lemn, brichete sau deseuri de lemn, iar durata de ardere este de aproximativ 3-5 zile!
  • Modelul L 20 care are o capacitate a cazanului de 20 kw si poate acoperi o suprafata incalzita de aproximativ 80-200mp și Modelul L 20 Universal care poate arde și cărbuni
  • Modelul L 40 care reprezinta varful de gama daca tinem cont de capacitatea mare a cazanului (40 kw) si de suprafata incalzita care poate ajunge la 400 mp și Modelul L 40 Universal care poate arde și cărbuni
Feedback-ul clienților

„Am trecut peste iarna aceasta cu o centrală Liepsnele L 20. Nu am simțit ce înseamnă frigul, am rămas plăcut impresionat de cât de bine a funcționat și de autonomia ridicată. Dacă făceam focul dimineață, până a doua zi dimineață puteam să-mi iau de o grijă pentru că locuința era complet încălzită. Am avut alt tip de centrală înainte care m-a dezamăgit, însă Liepsnele mi-a confirmat că doar aici găsești o centrală pe lemne bună!”