fbpx

Design modern in locuinta ta

Principala caracteristica a stilului modern este simplitatea, paleta limitata de culori, texturile neincarcate, suprafete mari fara detalii si geometrie simpla. Atat interiorul cat si exteriorul locuintei trebuie sa fie marcat de linii naturale, fara texturi extravagante.  Iluminatul este de asemenea extrem de important daca vrei ca locuinta ta sa fie primitoare, sa para mai mare, mai stilata si mai practica. Solutiile de la Quality Design N&A permit luminii naturale sa patrunda in incapere, fara a mai avea nevoie de lumina artificiala, dar si de intimitate si umbra cu ajutorul  perdelelor automatizate.

Ce este la moda in anul 2020? Lumina naturala este in trend anul acesta, de aceea pentru ferestre se recomanda jaluzelele de interior, deoarece permit luminii naturale sa patrunda in incapere, dar ofera si umbra atunci cand iti doresti acest lucru. Peretii albi, mobilierul de inaltimi joase, ferestrele mari, camere aerisite, cu putine decoratiuni  si obiecte practice si extrem de functionale fac parte din design-ul modern propus de specialisti anul acesta. Quality Design N&A iti propune o multime de accesorii pentru perdele si draperii exact asa cum iti doresti.

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a alege sistemele monitorizate pentru ferestre, iti recomandam sa vizitezi site-ul Quality Design N&A si sa iti alegi cea mai buna solutie pentru tine, iar daca ai nevoie de putin ajutor noi iti oferim montaj, masuratori si asistenta.